Ég a gyomra a kávétól? Kávézzon egészségesen!
Ossza meg ismerőseivel
Ég a gyomra a kávétól? Kávézzon egészségesen!
Végh Sándorné

Ha Önnek fontos az egészséges életmód, de nem akar lemondani a kávézás öröméről, egy jóízű megoldást kínálunk!

Lúgosító kávé | DXN GANODERMAKÁVÉ - Lúgosítás és a ganoderma kávé vagy tea  DXN Malaysia

Ganoderma egy csodálatos gyógygomba - kávéban, teában- érvek, tények, információk, vásárlás:
http://egeszsegedert.ganodermakave.hu/
http://bestwellcafe.dxnnet.com/
 

Tudta, hogyan segít Önnek a kávé zacc és az elhasznált teafilter:

-szagtalanít,

-festéket készílhet,

-kiváló bőrápoló

Ég a gyomra a kávétól? Kávézzon egészségesen!

„Hűtőszag” ellen
A szódabikarbónát sem kell megvenni a hűtő légfrissítésére, ha a reggeli kávé tálkába gyűjtött maradékaival helyettesítjük azt. Jobb hatás érdekében szárítsuk meg a zaccot sütőpapírra terítve egy éjszakán keresztül, majd tegyük egy csészébe vagy egy nyitott edénybe, és tegyük a hűtőbe.
Festék, kávéból
Jól tudjuk, hogy a kávéfolt milyen jól mutat a fehér ingen. Ez ugyan valóban kellemetlen, de a kávéscsészében menő, házi készítésű festéket is készíthetünk, kifejezetten színezésre! Egy egyszerű, természetes festék elkészítéséhez tedd a kávézaccot fövő vízbe tíz percig, vagy amíg világos barna színű nem lesz. Ezután szűrd le, és kész is. Használhatod, ha egy ruhadarabnak barnás árnyalatot szeretnél adni, papírfestésre, vagy akár húsvéti tojás festésére is.
Szerezz meglepetést bőrödnek
A kávé és tea is számos olyan hasznos tulajdonsággal van felruházva, melynek köszönhetően nyugtatják az irritált bőrt, fényt adnak a matt és fáradt bőrnek, ami különösen a téli időszakban értékelendő. Az azonnali hatás érdekében keverd a kávézaccot mézhez vagy áttört avokádóhoz, majd vidd fel a masszát arcodra lassú, körkörös mozdulatokkal. A zacc gyengéd hámlasztó hatású, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, miközben a koffein energizálja és élettel tölti fel a fáradt bőrt. A fáradt, karikás szemekre hűts le egy-egy használt teafiltert, és tedd rá szemeidre tíz percig. A „kúra” után szemeid fényesebbek lesznek, szinte megfiatalodnak – ugyancsak vegyszermentes szépészeti szerek nélkül.
 

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: