Gyorsfagyasztott BIO zöldárpa lé! Újdonság a kínálatunkban!
Szattner Melinda
Gyorsfagyasztott BIO zöldárpa lé! Újdonság a kínálatunkban!
Igazán büszkék vagyunk rá, hogy a búzafűlé termesztésben ilyen jelentős sikereket értünk el, és ezzel rengeteg ember életét tettük egészségesebbé, azonban nem állunk meg itt!
Kínálatunkban már megtalálható a fagyasztott ÁRPAFŰLÉ is!
A legtöbben ilyenkor egyből az kérdezik, hogy mi a különbség a búzafűlé és az árpalé között?
A leghelyesebb talán az a megfogalmazás, hogy míg a búzafűlé egy egészen széles spektrumot fog át, a szervezetünk számára szükséges tápanyagok tekintetében, addig az árpalé egy sokkal speciálisabb, irányított célra használható. De lássuk mit is jelent ez pontosan.
- Az árpalé magnézium tartalma rendkívül magas! A magnézium segíti az izmok működését, ezért a szívre is jótékony hatással van.
- Magas Kálium tartalom! A magas vérnyomással vagy szívritmus zavarral küzdők számára bizonyára ismerős a kálium, valószínűleg mesterséges formájában már fogyasztották is tüneteik csökkentésére. Sikeresen kezelik vele továbbá az émelygést, hányingert és segít a sav-bázis egyensúly helyreállását.
- Kálcium az erősebb csontokért. Nagyon régóta bizonyított tény, hogy a Kálcium milyen fontos szerepet tölt be a csontok képződésénél. Az időskori csontritkulás egyik legjobb ellenszere.
- Béta karotin! Tanulmányok igazolják, hogy azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztanak olyan zöldséget és gyümölcsöt, amely gazdag béta-karotinban és egyéb vitaminban, illetve ásványi anyagban, kisebb a szívbetegség és egyes ráktípus kialakulásának esélye, mint az olyan embereknél, akik nem fogyasztanak rendszeresen ilyen gyümölcsöt vagy zöldséget. Az árpalé nagy mennyiségben tartalmazza a béta karotint!
Az árpalevet gyakran a búzafűlével kombinálva fogyasszák, különböző terápiás célokra! Az árpalé már megtalálható a webáruházunkban!