Kinek javasolható milyen esetekben alkalmazható a Lézeres Szemműtét?
Ossza meg ismerőseivel
Kinek javasolható milyen esetekben alkalmazható a Lézeres Szemműtét?
Klin Lézeres Szemészeti Klinika

  • A leggyakoribb szemészeti problémák esetében

A szem fénytörési hibáinak kijavítása céljából általában javasolt az alkalmazás. Olyan esetekben, mint amilyen a rövidlátás, túllátás és a szemtengelyferdülés.
 

  • Humán és praktikus okok - Orvosi vizsgálatot követően

Azoknak, akik csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével látnak élesen távolra, és szeretnének megszabadulni ezektől a segédeszközöktől, orvosi alkalmasság esetén érdemes a lézeres látásjavítást választaniuk.

  • Halmozott látás problémák esetén, többféle szemüveg használat

Azoknak, akik a távoli éleslátáshoz szemüveget viselnek, de van olvasószemüvegük is, bizonyos esetekben a lézeres szemműtét megoldást jelenthet a távoli éleslátás elérése céljából. (Újabban, az ún. PresbyMAX kezeléssel már a közeli látás is javítható.)

A lézeres látásjavítás eljárását leggyakrabban azon esetekben alkalmazzuk, amikor szemüveg vagy kontaktlencse segítségével korrigálható a rövidlátás, illetve a távollátás. Számos esetben a fénytörési hiba olyan nagymértékű, hogy a pácienst zavarja szódásüveg vastagságú szemüveglencséje, kontaktlencsét egyéb okok miatt nem bír viselni, segédeszköz nélkül pedig minimális a látásélessége.

További részletek és információk, hívjon minket ha kérdése lenne!

 

 

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: