NINCS KORAI ÖREGEDÉS!
Ossza meg ismerőseivel
NINCS KORAI ÖREGEDÉS!

Revitalizáció a peptidek segítségével


Az emberiség mindig arra törekedett, hogy valamilyen módon meg tudja hosszabítani az életét. hogy megtalálja a hosszú élet csodaszerét. A Szentpétervári Intézet tudósai Khavinson Professzor segítségével az utóbbi 30 évben, több nagy nemzetközi tudományos szervezet által finanszírozott, komoly kutatást folytattak.


Tanulmányozták a bioregulátorok, a természetes regulátorok, azaz szabályzók hatását a sejtekre. A kísérletek azt mutatták, hogy ezeknek a bioregulátoroknak , bioszabályzóknak a hatására a szervek újra úgymond fiatal üzemmódban, fiatal rezsimben kezdenek működni. A bioreguláció területén folytatott kutatásokban a világon élen álló Szentpétervári Intézet munkája, a peptid bioregulátorok alkalmazásának koncepciója világszerte elismerést nyert és mintegy 13 országban levédésre került.
 

Megrendelhető: www.fiatalodj.com 

*

Mondhatjuk hogy megtaláltuk a korai öregedés ellenszerét?

Khavinson kiderítette, hogy a sérült molekulák csodálatos módon regenerálódhatnak. Ez az újjáépülés, azt követően történik meg, hogy a peptidek emlékeztetik a sérült szöveteket az egészséges molekula szerkezetére. A kísérletek eredményeképpen Khavinson professzor kidolgozta, létrehozta az úgynevezett etalon peptid molekulákat. Azt tapasztalta, hogy miután ezek a molekulák bejutnak a szervezetbe, megtalálják a sérült részeket, a sérült szöveteket és informálják őket arról, tehát információt adnak át nekik arról, hogy milyennek kellene lenniük. Miután a sejtek megkapják az emlékeztető információt, a szervezetnek a rejtett energiái és erői működésbe lépnek, egy nagyszerű dolog történik. A sejtek újjáépülnek, regenerálódnak.

 

Ez Khavinson professzor világjelentőségű óriási felfedezése, aki az emberi élet meghosszabbítása érdekében folytatott kutatásai következtében jutott el a peptidek új generációjához, természetes peptidet állított elő, melyért 2010 november 28-án Nobel díjra jelölték. Az NPCRIZ azért alakult meg, hogy a Dr. Khavinson kutatásai által kifejlesztett, 100%-ban természetes peptid frakciókat tartalmazó termékeket megismertesse az emberekkel és eljuttassa hozzájuk azokat.

Megrendelhető: www.fiatalodj.com

A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely képes létrehozni a kis molekulatömegű és 100 %-os tisztaságú természetes peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy Dr. Khavinson munkája által, létrehozásra - majd az NPCRIZ által bevezetésre kerüljön a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, és a sejtkozmetika termékcsalád.

 

 

*

Mondhatjuk e hogy e termékek óriási jelentőségek és igazi értéket képviselnek?


A termékek amelyek 2010 májusában bevezetésre kerültek, 30 év kutatómunka eredményei. A 30 kutatómunka során a kutatók azt tapasztalták hogy a természetes peptidfrakciók gyorsan dolgoznak, de ezen hosszú idő alatt sem észlelték mellékhatásukat
 

 

*

Megrendelhető: www.fiatalodj.com

E termékek a szépség és fiatalság, a revitalizáció jegyében jöttek létre. Nem minősülnek gyógyszernek és nem helyettesítik az orvosi kezelést..
 

 

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: