TopDental Magyarországon! Digitális kezelőegység! Csúcs technológia elérhető áron!
Ossza meg ismerőseivel
TopDental Magyarországon! Digitális kezelőegység! Csúcs technológia elérhető áron!
Creativ Dental Fogászati Kereskedés

 Top Dental egy Európai fogászati gyártó és nagykereskedő cég, több mint 10 éves tapasztalattal.

Kínálunk Önnek kiváló minőségű, innovatív berendezéseket.
Ergonómia és kényelem a fogorvosi gyakorlatban.
A TOP DENTAL az első gyártó a világon, aki egy magas színvonalú ENDO rendszert épített a kezelőegységeibe.
Az összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! 5 év GARANCIA!!!!

A kezelőegység alkalmas professzionális szájsebészeti, és implantációs beavatkozásokra. (Opal unit)

Teljesen digitális készülék amely MAGYAR nyelvű szoftverrel rendelkezik.

A TOP DENTAL rendelkezik minden szükséges CE bizonyítvánnyal, tanúsítvánnyal és a legújabb ISO minősítéssel.

 

Néhány műszaki információ, ami megkülönbözteti a kezelőegységünket a versenytársaktól... FUNKCIÓK:

Teljesen digitális kezelőegység, magyar nyelvű szoftverrel..... részletek a tovább gombra kattintva...Az elektronikai egységek között folyamatos a kommunikáció.
A digitális PANELEK kompatibilis, önálló egységként is működő képesek, ezért az esetlegesmeghibásodás csak az adott részegységet blokkolja, a készülék működőképes marad.
A legmodernebb ún. elektro-pneumatikus készülékek sem biztosítanak akkora vezérlési pontosságot, mint a tisztán digitális elektronika, ezért a készülékeinkben nem is alkalmazunk ilyen megoldásokat.


A TOP DENTAL az első gyártó a világon, aki egy magas színvonalú ENDO rendszert
épített a kezelőegységeibe. Az összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS!
A kereskedelemben jelenleg forgalmazott összes ENDO rendszer használható a készülék saját mikromotorjával, és szintén a magas színvonalú fejlesztés eredménye, hogy bármilyen 1.1-es könyökdarabbal is elérhető a 2,5 Ncm-es forgatónyomaték.
Az áttételezés megváltoztatásával (pl: 2:1) a nyomaték elérheti az 5 Ncm-t is.
Bármilyen NiTi rendszerrel használható. Az ENDO rendszerek gyári paraméterei a memóriából, a jól áttekinthető kijelző segítségével egyszerűen előhívhatók, jól kontrollálhatók.

Egyedülálló GYROMATIC funkció a gépre szerelt hagyományos mikromotorral.
A GYROMATIC teljesítménye, a fordulatszám, és az elfordulás szöge is szabályozható, ami egyedülálló a fogászatban.
Az AUTO diagnosztikai rendszer figyeli és méri a kenést igénylő kézidarabok használati idejét, és hangjelzéssel figyelmezteti a kezelő személyzetet a karbantartásra.

Telepítéskor nem szükséges a kezelőegységet csavarral a burkolathoz rögzíteni, mert tökéletesen kiegyensúlyozott, a karok bármilyen szélsőséges helyzete mellett is stabil.
A mozgó mechanikus elemek, csuklók csapágyazottak, ez egyenletes, könnyű mozgatást tesz lehetővé, és nem igényel karbantartást.
A szokásos műanyag burkolatok helyett laminált műgyanta burkolatot alkalmazunk, melyek a megfelelő szilárdság mellett pontosan illeszkednek, az esetleges sérülések könnyen eltüntethetők, és könnyen tisztán tarthatók. Az instrument tömlőket tartó karok tökéletesen kiegyensúlyozottak, visszahúzó erő gyakorlatilag nem tapasztalható.

A TOPDENTAL OPAL  UNIT egy magasan felszerelt, különleges tulajdonságokat ötvöző profi kezelőegység!
Lehetővé teszi, hogy külön berendezés nélkül professzionális szájsebészeti, és implantációs beavatkozásokat végezhessünk rajta. Szénkefe mentes mikromotor.
A háttámla kialakítása kényelmessé teszi a műtéti beavatkozásokat is. Az asszisztens konzol akár a segítség nélküli orvosi munkát is lehetővé teszi. A desztillált vizes palack függetleníti a készüléket a hálózati víz minőségi problémáitól. Saját csírátlanító, fertőtlenítő rendszerrel is felszerelhető.
A fiziológiás oldat konzolja az orvosi asztal hátulján kapott helyet, akárcsak a folyadékot szállító pumpa. ÁRAMSZÜNET ESETÉN IS MŰKÖDŐKÉPES!!!

Nagy teljesítményű LED-es op. lámpa, nagy méretű, grafikus érintőképernyős kijelzője segítségével a kezelőegység szinte minden funkciója beállítható, kontrollálható. Multifunkciós lábkapcsoló.

A kiváló minőségű kezelőegységek megbízhatóságát a folyamatos fejlesztés, valamint a 3 év teljes körű és az elektronikus egységekre vonatkozó 5 év garancia szavatolja.

 

A kezelőegység saját honlapján bővebb információt talál és a konfigurációban minden kötelezettség nélkül ajánlatot kérhet.

www.dentalunit.

Üdvözlettel,

Jakab Ildikó

+36-30-2621077

[email protected]

[email protected]

Vélemények (1)
Creativ Dental Fogászati Kereskedés: Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt bemutató termünkbe. OPAL bemutató jan.28-febr. 6ig. Kedvezményes vásárlási lehetőséggel. Ez idő alatt 5% kedvezmény a kedvezményes árból! Kérjük egyeztessen időpontot!

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: