Holisztikus gyógyítás - Alveo a tű nélküli akupunktúra
Ossza meg ismerőseivel
Holisztikus gyógyítás - Alveo a tű nélküli akupunktúra
Alveo - Holisztikus Gyógyítás

 
ALVEO- A Tű nélküli akupunktúra


Ez a készítmény több évtizedes kutatómunka végeredményeképpen megalkotott étrendkiegészítő, amely összetett gyógyhatása révén, minden ember egészségi állapotát javíthatja.
Egy olyan folyadékról van szó, amely hatóanyagai segítségével a szervezet összes sejtjének, szövetének működését optimálisabbá, harmonikusabbá teszi.

Ez a termék azért ideális, mert a ma embere számára olyan lehetőséget teremt, hogy nagyobb energia- és időráfordítás nélkül tegyen az egészségéért, helyrehozva azokat a károsodásokat, amelyek az évtizedes helytelen életmód, mozgáshiány, stressz, a mennyiségi túl- és a minőségi alultápláltság következtében jöttek létre.

A szer fogyasztása hasznos lehet minden ember számára, mert a szervezetben változásokat indít el az ideális állapot felé, mindenkinél ott hat, ahol erre éppen a legnagyobb szükség van, lehetőséget teremt arra, hogy önmagában vagy más termékekkel és gyógymódokkal kiegészítve a teljes gyógyulás bekövetkezzen pont azokban a kórállapotokban, amelyek a hagyományos egyetemi orvoslás számára csak tünetileg kezelhetők, és hosszú távon, szövődmények kialakítása révén a beteg halálát okozzák.

Hatásmechanizmus:

A készítmény felépítése, összetétele a tradicionális kínai orvoslás elméleti alapjain nyugszik.
A Yin –Yang és az Öt Elem elmélet alapján kiválogatott hatóanyagok egymás hatását kiegészítik, stimulálják, vagy éppen korlátozzák, így kontroll alatt tartják a szervi működéseket, a legideálisabb állapotot hozzák létre.
A kínai orvosi filozófia lényege az egyensúly kialakítása és fenntartása a szervezetben. Az ALVEO ezt képes elindítani és kivitelezni mindenki számára, akár testi, akár lelki tünetekről legyen szó, egyénre szabott, megfelelő idejű és dózisú adagolás segítségével.
A termék csodája az, hogy a 26-féle gyógynövény több ezer hatóanyaga kolloid oldatot alkotva a legoptimálisabb módon tud hasznosulni anélkül, hogy rossz ízű, fogyaszthatatlan állagú folyadékot kellene bevenni a gyógyulás során.

A kínai orvoslás holisztikus szemlélete alapján, a harmónia megteremtődésének eredményeként javulnak a beteg fizikai és pszichés tünetei a szer fogyasztása során. A Yin szervek (SZÍV, MÁJ, VESE, LÉP, TÜDŐ) és a Yang szervek (VÉKONYBÉL, EPE, HÓLYAG, GYOMOR, VASTAGBÉL) működése rendeződik és a hozzájuk kapcsolt érzelmek (öröm, düh, félelem, aggódás, bánat) is kiegyensúlyozódnak.
A meridián pályákon keringő energia áramlása helyreáll a szervóra szerint, ennek következtében a vérkeringés normalizálódik, a szervezet folyadékháztartása rendeződik, kiürülnek a vizenyők, megszűnik a pangás a szervekben és a szövetekben.
A méreganyagok távoznak a belek, a tüdő és a húgyúti szervek fokozott működése következtében, a szervek pedig fel tudják használni a számukra szükséges anyagokat működésük rendezéséhez.

Az ALVEO természetes növényi hatóanyagai pontosan meghatározott mennyiségben jutnak el a sejtekhez, így hatásuk csak nagyon finoman, fokozatosan, komoly mellékhatások kialakítása nélkül hozza létre a kívánt eredményt. A hatáserősség hosszabb idejű szedés esetén sem csökken, hozzászokás nem alakul ki, legfeljebb azért nem hagyják abba a betegek a szer szedését, mert fogyasztása kellemes, jó közérzetet teremt nekik.
Az ALVEO kiegyenlítő, harmonizáló hatása úgy jelenik meg a terápia során, hogy ahol többlet van a szervezetben, ott kiürít, ahol hiány, ott feltölt, anélkül, hogy többféle szert kellene a betegnek egyszerre szednie, netán akupunktúrára, moxára, masszázsra, vagy egyéb terápiákra lenne szükség. Természetesen egyéb alternatív gyógymódok segítségével a szer hatása célzottabbá tehető és felerősíthető.

Gyakorlati felhasználhatóság:

A hatóanyagok összetett hatása folyamatosan és fokozatosan alakítja át a sejtek és szövetek tevékenységét, így azok működése normalizálódik, ezért az ALVEO a betegségek megelőzésére és a kialakult kórállapotok terápiájára is használható.
A termék fő hatása a belekre kifejtett hatás, amelynek során fokozódik a perisztaltika, csökken a székrekedési hajlam, a belek krónikus gyulladásai, fekélyes megbetegedései megszűnnek. Ki kell emelni a szer enyhe lúgosító, fertőtlenítő hatását is, amely a gombás, parazitás betegségek visszaszorulását segíti elő, a terápia során a bélflóra normalizálódik. Az ALVEO gyulladáscsökkentő hatása révén a felszívódás és a kiválasztódás aránya helyreáll, megszűnnek a hiánybetegségek, kiürülnek a méreganyagok.

A szer támogatja, harmonizálja az immunrendszer, a hormonális rendszer és a központi idegrendszer működését, így a sejtek és szövetek visszanyerik eredeti funkciójukat.
A növényi alkotórészek hatóanyagai: vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, polifenolok, enzimek, likopin, klorofill, fitoösztrogének, stb. természetes antioxidánsként védik a szervezet sejtjeit a szabadgyökök és a karcinogének károsító hatásától. Az ALVEO természetes anyagai és speciális összetétele miatt terhességben, szoptatáskor és csecsemőknek is adható.
A szer nem a placebo elmélet alapján hat, ezt állatkísérletek eredményei is bizonyítják.

Az ALVEO gyógyhatásai az egész szervezet működését érintik. Jótékony hatásként kiemelhető, hogy a szer használata segíti a légzést és a keringést, fokozza az erőnlétet.
Kiegyensúlyozó hatása révén egyaránt alkalmazható magas és alacsony vérnyomás esetén, csökkenti a fáradékonyságot, javít az alvási problémákon. Megfelelő dózisban adagolva nyugodt, mély alvást biztosít.
A szer összetett hatásai révén javul a perifériás keringés, fokozódik az érfalak rugalmassága, csökken a visszeresség és az infarktusveszély, megszűnnek az aranyerek.
A szer megelőzheti daganatok kialakulását, de kifejlődött daganatos betegségekben is terápiás értékű fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása révén. A méregtelenítő hatás a beleken, a húgyúti szerveken, a bőrön és a tüdőn keresztül nyilvánul meg. Immunrendszeri hatása révén felhasználható allergiás esetekben és autoimmun kórképek terápiájában is.

A jó ízű termék kétféle változatban kapható, hozzáadott cukrot, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz.

Az ALVEO szedése megszünteti a változókori tüneteket, lassítja az öregedési folyamatokat. Hozzájárul egész szervezetünk egészségének fenntartásához és visszaállításához.

A készítmény idegrendszerre gyakorolt hatása alapján csökken a szorongás, megszűnnek a félelmek, javul a hangulat. Fokozódik az agy vérellátása, az idegsejtek ingerületátadása, amelynek következtében javul a memória, csökken a fáradékonyság.
Javul az alvás minősége.

A hormonrendszer összehangolt működése révén nőknél csökkennek a ciklussal együtt járó problémák, terhességben javul a közérzet, megszűnik a fejfájás, a hányinger, a székrekedés, stb., szoptatáskor fokozódik a tejelválasztás. Kiváló hatás várható cisztás, miómás betegségekben, krónikus gyulladásokban, meddőségben. A pajzsmirigy funkció normalizálódása optimalizálja az anyagcserét, a testsúly csökken vagy éppen nő, ahogy az szükséges.
Férfiaknál javul a potencia, a krónikus nemi szervi gyulladások megszűnnek, a prosztataproblémák megoldódnak.

Az immunrendszer működésének javulása egyrészt a csontvelőre, az immunsejtek képzésére, másrészt a belekre való hatás eredménye.
Így az ALVEO felhasználható akut és krónikus gyulladások esetén, a bőr, a légutak, a belek, az izületek különböző betegségeiben, pl.: ekcéma, bőrallergiák, szénanátha, asztma, bronchitisek, kolitiszek, atritiszek.
Felhasználható akut és krónikus vese és májgyulladás (virushepatitiszek) esetén, sőt alkoholos májkárosodás esetén is jó szolgálatot tesz.
A szer terápiás értékű ismeretlen eredetű kórképek, pl.: sclerosis multiplex, Parkinson kór, stb. kezelésében is.

Az ALVEO folyamatos szedése mellett csökkennek az allergiás tünetek, a fájdalmak, megszűnhet a hajhullás, a krónikus gyulladások.

A kialakult egyensúly révén a szer optimalizálja a sejtek működését, így csökken a magas vércukor és vérzsír szint. Javul a szervek energia- és vérellátása, fokozódik a koszorúér keringés, javul a szív teljesítménye, fokozódik a sebek és fekélyek gyógyhajlama.
A csont-és porcsejtek regenerációja révén csökkennek az izületi kopásos tünetek, fájdalmak, csökken a csontritkulás esélye.
A vér sejtes elemei normalizálódnak, megszűnik a vérszegénység.
Fokozódnak az érzékszervi működések, javul a látás és a hallás, csökken, ill. megszűnik a fülzúgás.
Általánosságban elmondható, hogy csökkennek a fájdalmak a szervekben, amelynek oka a keringés fokozódása, valamint a gyulladás csökkenése.

A teljes cikk és a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt hatásait az alábbi linken lehet elérni:

http://www.tonikum.hu/experience/show/id/1

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: