PEPTID Bioregulátor Patika Webáruház
Ossza meg ismerőseivel
PEPTID Bioregulátor Patika Webáruház
Peptid Bioregulátor Patika

 Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania.

*

Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték.

*

Az általunk forgalmazott bioregulátor termékek az ő munkájának gyümölcsei.

*

A termékeknek nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak!

*

Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva egész egyszerűen utánozhatatlanok.

*

Minőségükhöz képest pedig, a piaci árakat tekintve, igen kedvező az árfekvésük.

*

www.fiatalodj.com 

PEPTID BIOREGULÁTOROK

Legújabb ismereteink szerint, a szövet specifikus rövid peptidjei összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását.

Az idővel és az élet múlásával kialakuló peptid hiány jelentősen felgyorsítja a szövetek elhasználódását és a szervezet öregedését.

A helyzet az, hogy a sejtek és szövetek adekvát működéséhez adekvát peptid mennyiség szükséges, amelyek fenntartják a gének működését optimális üzemmódban.

A különböző sejtekben működő peptidek azokban is szintetizálódnak.

Ezért az életkor előrehaladtával a sejtek működése megbomlik, ezáltal megbomlik a peptidek

újratermelése, aminek következtében a sejtfunkciók újfent kárt szenvednek.

A szövetek degenerációja erősödik, ami végső soron klinikai esetet jelent. Ezért a rövid peptidek használata az egyik legfontosabb innováció a gyógyászatban és jelentősen képes lassítani az öregedés folyamatát, köszönhetően a szövetek proliferációjának és regenerációjának ösztönzése, valamint sejtszám növelésük révén.

A másik fontos előnye a peptideknek a kifejezetten tumor ellenes hatása.

Jelenleg a peptidek használata a legjobb kompromisszum nélküli megoldás a daganatos betegségek megelőzése és revitalizációja területén, mert lehetőséget ad a sejtek és szövetek megújítására, de ezt nemcsak a ciklikus folyamatok szabályozásával és összehangolásával éri el, hanem növeli a kapacitást a szövet-újjáépítő, rendellenesség nélküli sejtosztódás bővülő lehetőségével is.
 

www.fiatalodj.com 

 

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: