A TISZTASÁGNAK NINCSEN SZAGA...
Ossza meg ismerőseivel
A TISZTASÁGNAK NINCSEN SZAGA...

Létezik, hogy a XXI. században Magyarországon van olyan kórház, amelyik a környezetromboló és egészségromboló hypot használja a kórtermek, folyosók, csempék, falak, bútorok stb. tisztítására? Úgy tűnik...igen. Nem kell mást tennünk, mint bemennünk bármilyen egészségügyi intézménybe, és tízből nyolcban megcsapja orrunkat a jellegzetes hyposzag.

A jelenleg használt fertőtlenítő- és tisztítószerek egy részének toxikus hatóanyagai a légtérben olyan koncentrációt érhetnek el, amely az ott tartózkodó személyekre, - legyen az beteg, orvos, vagy hozzátartozó - egészségkárosító hatást fejthetnek ki. Allergia, asztma, bőr- és nyálkahártya gyulladás, sőt súlyosabb betegségek megalapozói is lehetnek. De nem szabad figyelmen kívül hagyni a takarítást végző személyeket sem, hisz ő is ki vannak téve ugyanezen káros hatásoknak.

Tudnunk kell, hogy a legújabb kutatásoknak köszönhetően létrejött a TISZTÍTÓ- ÉS FERTŐTLENÍTŐ SZEREK új generációja, amelyek az egészségre és környezetre ártalmatlanok, ugyanakkor specifikus hatékonyságuk számos esetben jóval magasabb, míg fajlagos költségük jóval alacsonyabb a régieknél.

A XXI. században azt gondolom, hogy az embernek kötelessége az élet minden területén olyan higiénés szereket használni, ami sem a külső környezetet, sem pedig az embert, mint belsőkörnyezetet nem károsítja.

Vajon hány egészségügyi intézmény használja a hivatalosan akkreditált, ún. "ZÖLD" fertőtlenítőszert? Mely egy lépésban tisztít, zsírtalanít és fertőtlenít, sőt még a szagokat is közömbösíti a légtérben.

Remélem sikerült felkeltenem a tisztaságot és fertőtlenítést igénylő, ill. a korszerű megoldást kereső szakemberek, magánemberek érdeklődését és figyelmét a "zöld"szerek iránt.

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: