A búzafűlé, az oxigén és a rák
Ossza meg ismerőseivel
A búzafűlé, az oxigén és a rák
Pintér Zoltán

A búzafűlé, az oxigén és a rák kapcsolata

 

Érdekes megközelítése a ráknak az a felismerés, mely Otto von Warburg Nobel-díjas kutatótól származik. Ő maga a rákot olyan betegségnek tekintette, melyet nem vírus vagy más mikroba idéz elő, hanem a sejtek szintjén oxigén hiány által okozott
sejtmutációs folyamat indít el. Kutatásaival bizonyította, hogy a rák kialakulásához valóban nagymértékben hozzájárul az oxigénhiányos vagy -mentes környezet a sejtek szintjén. A felfedezéséért 1931-ben el is nyerte az őt minden szempontból megillető Nobel-díjat. Kutatási eredménye a mai napig megállta a helyét.


Ma már tudjuk, hogy a rák kialakulása egy igen komplex, több oki tényezőből származó betegség, kialakulása és így kezelése is több oldalról történik, illetve kellene történnie! Kiváltó tényező lehet a dohányzás, a túlzott alkohol fogyasztás, a helytelen étrend és életforma, amalgám fogtömések, a szennyezett levegő, a magas fehérjebevitel, pszichés bántalmak, nagyobb traumák lelki behatásai. Nem csoda, hogy a civilizált társadalomban élő emberek olyan betegek és egyre csak nő a
rákos betegségben szenvedők száma a köreikben Warburg szerint. Szervezetükben a rossz környezeti feltételek miatt és a helytelen életmódból fakadóan egyre kevesebb oxigén képes áramlani sejtjeik felé.


A friss gyümölcs- és zöldséglevek, a búzafűlé egyedi tápanyag- és klorofill tartalma, mély lélegzetvételek, harmonikus légzéstechnikák elsajátítása megoldást jelenthet a modern ember számára még ilyen rossz körülmények között is. A búzafűlé klorofill tartalma hozzájárul a sejtek oxigén ellátásához. Tudniillik a klorofill és az emberi vér hemoglobinja, az a molekula, ami lényegében az oxigént köti meg és szállítja,
nagymértékben hasonlóak. A hasonlóságból adódóan a klorofill képes a hemoglobinnak besegíteni és növelni a vér oxigénszintjét, a sejtek oxigén ellátottságát. Végső soron pedig elsődleges védőgátat képez így a daganatos elváltozásokkal szemben.
 

Fogyasszunk minden nap friss zöldség- és búzafűlevet reggel éhgyomorra és kezdjük egészségesen, fitten a napot!

 

 

A hazai búzafűlé fogyasztók lapja
www.reformgyogyasz.com

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: