Ételintolerancia és az ekcéma
Ossza meg ismerőseivel
Ételintolerancia és az ekcéma
Medical Partner Humán Diagnosztikai Laboratórium

 Mikor az egészségesnek tűnő ételek ártanak….

Napjainkban rohamosan növekszik az ekcémás megbetegedések száma.
A betegek esetében gyakran ételintolerancia okozza a bőrtüneteket.
Számos étel és élelmiszer alapanyag okozhat ételintoleranciát, ezért érdemes kivizsgálni, hogy nem ez áll-e a betegség hátterében.

Bizonyos élelmiszerek fogyasztása ronthat az ekcémások állapotán, sőt kiváltó okai is lehetnek a betegségnek, ezért egy megfelelő étrend javíthatja a bőrtüneteket vagy akár meg is szűntetheti azokat.

A FOODTEST a laboratóriumunkban alkalmazott Genarrayt Microarray 200+fehérjechip alapú ételintolerancia mérés.
Egyetlen, kis mennyiségű vérmintából egyidejűleg 226 féle élelmiszer és élelmiszer alapanyag ellen termelt IgG antitest mennyiségét mutatja ki.
A számszerű eredmények az érzékenység mértékére is utalnak.


Medical Partner Humán
Diagnosztikai Laboratórium
cím: 2049 Diósd, Álmos fejedelem u. 27.
tel: 06 1 424 09 69
email: [email protected]

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: