A búzafűlé és a rák
A búzafűlé tulajdonképpen egy étrend-kiegészítő, amely rengeteg vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket tartalmaz. A búzafűlében a legmagasabb a klorofill tartalom, ami egy igen jótékony tápanyag, az emberi szervezet számára. 21 érdekes tény a búzafűléről és a klorofillről
A búzafűlé íze egy kissé fanyar, de az, aki nem tudja simán meginni, annak egy kis gyümölcslével való hígítás ajánlott, mert szinte teljesen elveszi az ízét. Reggel éhgyomorra kell elfogyasztani. A reggeli előtt elfogyasztott búzafűlé már fedezi egy átlagos emberi szervezet napi vitaminszükségletének. Búzafűlé receptek
Már több mint 1000 évvel ezelőtt is elismerték a búzafűlé gyógyító tulajdonságát. Ann Wigmore állította azt elsőként, hogy a búzafűlé alkalmas a rákos és más krónikus betegségben szenvedő betegek gyógyítására. A búzafűlé az 1930-as érdekében „éledt újjá” és kezdett ismét berobbanni a köztudatba.
A tudósok már akkor kimutatták, hogy számos betegség kezelése közben adott búzafűlé jelentősen javítja a gyógyulási folyamatot.
További vizsgálták a búzafűlevet, és bizonyítást nyert, hogy vitamintartalma igen magas. Klorofill és K-vitamin tartalma például gyógyítja a daganatos sejteket. Átlagos tápanyagtartalom a búzafűlében
A kutatások azt mutatják, hogy a búzafűlé és az árpafűlé gyógyítják: a sebeket, az égési sérüléseket, serkentik a vér előállítását, megölik a rákos sejteket.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a búzafűlé gyógyítja a rákot, de a legmegfelelőbb állapotba hozza a szervezetet ahhoz, hogy a legjobb eredményt érjék el a gyógyulásban.
Több kutatást is végeztek az orvosok a búzafűlével. 2001-ben például az Egyesült Államokban kezdtek el egy vizsgálatot ahol 180 kínai embert vizsgáltak Quidong tartományból. Ebben a tartományban a legmagasabb a májrák aránya a világon, amelyet egy úgynevezett aflatoxin gomba okoz. Azok a 20-40 éves betegek, akik napi rendszerességgel fogyasztottak búzafűlevet, jelentős javulásnak indultak. Még az orvosokat is lenyűgözte ez a nagyszerű eredmény.
A későbbiekben kimutatták, hogy a búzafűlé csökkenti a szervezetben a benzopirén nevű anyagot, ami egy erősen rákkeltő anyag.
Egyszóval a búzafűlé rendszeres fogyasztása csökkenti a rák kialakulásának az esélyét, és fogyasztása védelmet nyújt a daganatos betegségek kialakulásával szemben.
Az árpafűlé kivonat is hasonló jótékony hatással bír. Kimutatták ugyanis, hogy az árpafű rendszeres fogyasztása csökkentette a prosztatában lévő rákos sejteket. Valamint a mellben található melanoma daganatokat is „gyógyítani” kezdte, végül jelentős eredményeket értek el. Több információt az árpafűléről itt találhat.
A búzafűlé fogyasztását még javasolnám azoknak a daganatos betegségeknek, akik kemoterápiás kezelés alatt állnak vagy álltak, mert a búzafűlé a besugárzás mellékhatásait, mint például a hányinger, hányás és egyéb rosszullétet jelentősen enyhíti.
Még több információt a rák és búzafűlé összefüggéséről:
Búzafűlé és a klorofill kontra rákos sejtek
Rendelését itt is leadhatja.
www.organicherb.eu