Méregtelenítés 2.rész
Ossza meg ismerőseivel
Méregtelenítés 2.rész

Jön az ősz és sok felsőlégúti hurut veszélyzetet bennünket.

Jó tudni, hogy a Salvia mérőműszerrel kimérhető, hogy a bélflóra milyen állapotban van, így segyíthetünk immunrendszerünknek.

Kimérhetőek a Lactobacilusok és a Bifidusok is, akár fajtéánként.

Megtudhatjuk, hogy melyikből van kevés, így pótolhatjuk is.

A pótlás jó szerei a PorGastro készítmények.

ProGastro Immun-aktív
A probioticumok jótékony bélbaktériumok.
Bifidobaktériumokat és Lactobacillusokat tartalmaz , egy adag élő csíraszáma: 3 milliárd.
Bifidobaktérium lactis – B vit-t termel, gátolja az E.coli megtapadását, csökkenti a bél pH-ját
Lactobacillus acidophylus – gátolja egyes kórokozók növekedését: Yersinea enterocolica, Bacillus cereus, Escherihia coli, Listeria monocytogenes, Salmonella
növeli a plazmasejtek IgA termelését, amik védekező fehérjék,
lebontja a bélben lévő koleszterint, így annak felszívódását csökkenti
Lactobacillus lactis – IL-10 nevű gyulladáscökkentő anyagot termel
Lactobacillus casei – gátolja egyes kórokozók növekedését: Clostridium, Bacteroides, Pseudomonas, Staphylococcus, Steptococcus, Enterobacteriace,
csökkenti az IgE-t /ezáltal az allergiás reakciókat, ekcémát, asztmát/,
növeli a plazmasejtek IgA termelését, amik védekező fehérjék.
Lactobacillus salivarius - csökkenti a gyulladás kialakulását,
csökkenti a Helicobakter pylori növekedését,
csökkenti a dysplasia ill. malignus transzformáció kialakulását, vagyis a ráksejtek létrejöttét.
Prebioticumot is tartalmaz, ezek a baktériumok táplálékai: maltodextrin, oligofruktóz
Kinek ajánlott:
chronikus infectiók, visszatérő gyulladások,
atópiás betegségek,
tartós fizikai stressz, sportolók,
pszichés stressz,
diéták,
gyógyszerszedés: savcsökkentők, NSAID, hormonok

dr.Tolnai Valéria
pszichiáter, pszichoterapeuta, hipnoterapeuta, homeopátiás orvos, méregtelenítő terapeuta
Rendelő: 1204 Budapest Török Flóris u.103/ Dobos u.sarok
Tel:06/20-481-2927
Bejelentkezési idő:
H, K: 14 – 18 óráig
Sz, CS, P: 9 – 12 óráig
[email protected]

 

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: