Fogkefe? Fogselyem? Nem elég!
Ossza meg ismerőseivel
Fogkefe? Fogselyem? Nem elég!
Gelb-Dent Top Zahnmedizin

 Tudta, hogy sem fogkefével, sem fogselyemmel, de még elektromos fogkefével sem tudja eltávolítani fogairól a szennyeződéseket? Bár az emberek egyre nagyobb figyelmet szentelnek a fogápolásra, és tisztában vannak azzal, hogy az otthoni fogápolás nem merülhet ki csupán a fogmosásban - sőt, szerencsére ismerik is a speciális fogköz tisztító eszközöket - arra kevesen gondolnak, hogy minden csupán a tisztaság fenntartására elegendő. Gondoljon csak arra, hány torlódott, tömött, pótolt foga van, ahová nem fér be a fogselyem, amit nem ér el a szájzuhany, amibe úgy érzi néha az étel is beleakad!
Hogyan lehetnek az Ön fogai is tökéletesen tiszták és fehérek? Ahhoz, hogy a szájban és a szájnyálkahártyán kialakuló elváltozásokat kiszűrjük, hogy a fogakon található lerakódásokat eltávolítsuk, legalább évente két alkalommal meg kellene látogatnunk a fogorvost. Egy jó fogorvosnál az ilyen szájhigiéniai kezelések egyénre szabottak: mindig a páciens állapotának és adottságainak megfelelő eszközöket és technikákat alkalmazzák. A mosonmagyaróvári Gelb-Dentnél például (www.gelb-dent.hu) első alkalommal állapotfelmérést végeznek, hogy személyre szabott kezelési tervet állíthassanak össze.
Fellengzősnek hangzik: "személyre szabott kezelési terv" egy 'sima' szájhigiéniai kezeléshez? Bizony! A rendelőben ugyanis különböző méretű és formájú kezelőfejek vannak, amelyeknek köszönhetően a fogmosással elérhetetlen helyeken is tökéletes tisztítást tudnak végezni - a fogzománc megsértése nélkül. Sőt, ők az íny alá rakódott lepedéket, fogkövet, lerakódásokat is el tudják kíméletesen távolítani.
Mosolyogjon! A rendszeres, rendelőben végzett fogorvosi tisztítás után már Ön is könnyedén képes lesz tisztán tartani a lepedék- és fogkőmentes fogfelületet.

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: