Cirkon – Többet ér az aranynál!
Ossza meg ismerőseivel
Cirkon – Többet ér az aranynál!
Gelb-Dent Top Zahnmedizin

 Csúcstechnológia a fogászatban


Ragyogó, vakító fogsorról álmodik? Sose hitte volna, hogy Önnek is lehet hollywood-i mosolya? Pedig Ön is megérdemli! Használja hát ki a tudomány és a technológia legújabb vívmányait és szerezzen egész életre szóló, vakítóan fehér fogakat, egészséges, szép mosolyt!
A fogorvos bizalmi állást tölt be; amikor fogorvost választunk, több szempontot is mérlegelünk. Nem elég, ha barátságos, fontos, hogy a fogászati kezelések igazi szakértője legyen és elérhető áron adja vissza fiatalkori mosolyának ragyogását! Ma már nem csak az elszíneződött fogak eredeti színének helyreállítására, vagy a fogak kifehérítésére van lehetőség, hanem akár a fogpótlások fehérségének megőrzésére is!
Eddig ugyanis a fogpótlások egyik legnagyobb hátránya volt, hogy nehezen adták vissza az eredeti fogak színét, az ínynél pedig akár feketére is elszíneződhettek. Egy ásvány, a cirkóniumoxid - röviden cirkon - azonban teljesen fogszínű, semmi fémet nem tartalmaz, így a fény terjedése a cirkon fogpótlásokban és annak környezetében azonos a természetes fogakban való fényterjedéssel.
A cirkóniumot nemrég fedezte fel magának az orvostudomány, ugyanis nehezen megmunkálható ásványról van szó. A fogpótlások (hidak, koronák, fogsorok, gyökércsapok) készítésére azonban tökéletesen alkalmas, mert nem törékeny, azonban nagyon kemény, erős anyag, amiből teljesen természetes hatású, nagyon tartós - mondhatnánk örökéletű - fogpótlás készíthető.


Tegye meg hát az első lépést, hogy Önnek is természetes maradjon a mosolya élete végéig! Konzultáljon a Gelb-Dent (www.gelb-dent.hu) fogorvosaival, hiszen amellett, hogy fő profiljuk a fogpótlás és az implantálás, tudásuk is napra kész.

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: