Ön is szeretné édesanyját mosolyogni látni?
Ossza meg ismerőseivel
Ön is szeretné édesanyját mosolyogni látni?
Gelb-Dent Top Zahnmedizin

 Legyen büszke a mama mosolyára!

Emlékszik még arra, amikor gyerekként legnagyobb jutalma az édesanyja büszke mosolya volt? Milyen jólesett örömet szerezni a mamának és milyen simogató volt az az egészséges mosoly!
Édesanyja bizonyára ma is büszke Önre, a mosoly nem ezért marad el a legtöbb esetben. Ahogy idősödünk, és fogaink állapota romlik, egyre jobban szégyelljük mosolyunkat. És éppen ezért fontos a szép, egészséges mosoly: mert duzzadó önbizalmat ad, olyan magabiztosságot, amellyel kiragyoghatunk a tömegből - akárhány évesen is. Egy egészséges fogsor éveket fiatalít!
Már egy egyszerű panorámaröntgennel kideríthető, hogy milyen módszerrel készítsünk fogpótlást, koronát, hidat, implantátumot: a gyökerekről készített panorámaröntgen arról is felvilágosít, alkalmas-e a rendelkezésre álló gyökér úgynevezett gyökércsap készítésére. Sokszor előfordul ugyanis, hogy a fog koronai része oly mértékben károsodott, hogy önmagában már nem elegendő korona készítésére. Ilyenkor úgynevezett gyökércsapos fogpótlásra kerül sor, amelynek formája pontosan olyan lesz, mint az eredeti.


Hogyan készül a gyökércsapos fogpótlás?
Egyszerűen. A gyökérkezelt, esetleg gyökértömött foggyökérbe speciális fúrók segítségével furatot készítenek, amiről lenyomatot vesznek. A lenyomat alapján fogtechnikus által elkészített gyökércsapot ragasztóval rögzítik - erre készíthető a korona.
Sose gondolta volna, hogy a mamának is lehet hollywood-i mosolya? Pedig ő is megérdemli! Tegye meg helyett Ön az első lépést: kérjen időpontot ingyenes, minden kötelezettség nélküli konzultációra a Gelb-Dent (www.gelb-dent.hu) mosonmagyaróvári rendelőjébe, ahol édesanyja megismerkedhet fogorvosainkkal, akiknek fő profilja a fogpótlás (koronák, hidak, fogsorok) és az implantálás.

Értékelés leadásához regisztrálj vagy lépj be.

Értékelés: