Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés

Segítség

DoktorX - Mi közelebb hozzuk az orvost a beteggel!

Cikkek feltöltése

Üzleti regisztrációval (azaz ha Ön orvosként, klinikaként, egészségügyi webshopként / boltként / weboldalként vagy egyéb egészségügyi intézményként regisztrált) Önnek lehetősége van portálunkra az egészségüggyel kapcsolatos cikkeket feltölteni. A cikkeket regisztrált felhasználóink és nem regisztrált látogatóink is olvashatnak – havonta akár több ezer ember.

Miért érdemes írásokat, cikkeket feltölteni?

A cikkben elhelyezheti nevét, elérhetőségeit – így a cikk olvasói, az érdklődők egyenesen Önhöz jutnak, így hatékonyan növelheti ügyfeleinek, pácienseinek számát.

A szolgáltatás jelenleg ingyenes és korlátlan! Ön bármennyi cikket feltölthet.

Természetesen fenntartjuk a cikkek moderálásának jogát.

Hirdetések feladása

Miért érdemes kampányokat indítani?

Szeretné szolgáltatásait, orvosi rendelőjét, webshopját népszerűsíteni? Itt az alkalom, nálunk hatékonyan hirdethet, hiszen hirdetése célzottan, az egészségügy témájában érintett célcsoporthoz ér el.

Hirdetésminta

Online feladhatja!

Kampánykezelő felületünkön Ön egyszerűen beállíthatja hirdetésének szövegét.

Célozható

Ön meghatározhatja, hogy portálunkon milyen szakterületek, kulcsszavak esetén kapjon a hirdetése preferált megjelenést. Például, ha Ön fogorvos, beáéllíthatja, hogy a "Fogorvos, fogászat" témakörben, vagy a "fogfájás" kulcsszóra jelenjen meg hirdetése*.

* Rendszerünk a hirdetések megjelenésekor a beállított megjelenési preferenciákat veszi figyelembe, ezen kívül - ahol lehetséges és a rendelkezésre álló hirdetési helyek nem szabnak határt - megjelenik a hirdetés.

Nem tudok belépni!

Először győződjön meg róla, hogy a megfelelő e-mail címmel és jelszóval próbál belépni. Gyakori hiba a lenyomott CAPS LOCK billentyű, miáltal a karaktereket csupa nagybetűvel írja be a felhasználó. Kérjük, győződjön meg róla, hogy nincs-e lenyomva.

Ha továbbra sem sikerül: ír ki hibaüzenetet az űrlap? A leggyakoribb hibaüzenetek:

Ha ezek után sem sikerül belépnie, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal: ugyfelszolgalat@doktorx.hu. Levelében írja le, milyen e-mail címmel / jelszóval próbált belépni és milyen hibaüzenetet kapott.


hirdetésTovább a DoktorX-re »