Kovács Piroska

Kovács Piroska

szakterületek:
elérhetőségek:
Keresés
rendelés

1065 Budapest, Nagymező utca 49. II/1.
(Budapest)
4/6-os villamos Nyugati téri megállójától a Bajcsy Zsilinszky út irányába; vagy a 3-as metróval a Nyugati tértől gyalog, ill. Arany János megállótól 72, 73-as trolibuszokkal; vagy 2-es metróval a Kossuth térig és onnan 70, 78-as trolibuszokkal.

Térkép: Kovács Piroska - BudapestNagyításhoz húzza az egeret a térkép fölé. Részletesebb térképért kattintson rá!

Kovács Piroska

Budapesti pszichologusként több, mint 25 éve foglalkozom a lelki betegségek gyógyításával. Többféle képzettségem lehetővé teszi, hogy integratív szemlélet alapján a kliens problémájához igazodva keressük meg a számára megfelelő kezelési módot.Pszichológiai magánrendelésemre várom mindazokat, akik a testi-lelki válság helyett az önismeret útját választják. Akik készek szembeszállni a szorongásaikkal; megküzdeni a depresszióval, pánikkal. Akik elakadtak...

Kérdezzen üzenőfalamon (ezt mindenki láthatja), vagy lépjen be és küldjön nekem privát üzenetet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Kovács Piroska
Kovács Piroska

Pihenési 1x1 nyárra!

Budapesti pszichológus Kovács Piroska klinikai szakpszichológus tanácsaiPihenési 1x1 nyárra!Nyár a pihenés csúcsideje. Előbb vagy utóbb mindenki megkezdi jól megérdemelt pihenését. Függetlenül attól, hogy otthon, belföldön vagy külföldön nyaralsz, kevés pénzből vagy sokból, egyedül, pároddal vagy családdal, figyelj az alábbiakra, hogy nyári szabadságod minél pihentetőbb legyen!A pihenés legalább 2 hét legyen!Szakemberek szerint 2-3 hét szükséges a teljes... Tovább »

aug.08., 16:19 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Kovács Piroska
Kovács Piroska

Pszichológiai 1x1

Budapesti pszichológus Kovács Piroska klinikai szakpszichológus gyakorlati tanácsai:PSZICHOLÓGIAI 1X1Mitől függ, hogyan boldogulunk a nagybetűs életben? Hogyan tudunk megállni a lábunkon és helytállni a különböző helyzetekben? Miként bírjuk a mindennapok gyűrődését? Egy biztos: a magas IQ, a jó iskolai eredmények, elitiskolák sikeres elvégzése még nem biztosíték erre! Lehet bár lángész, briliáns gondolkodó valaki, ha érzelmei felett gyenge kontrollal bír,... Tovább »

júl.20., 11:11 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »