dr.Tolnai Valéria

dr.Tolnai Valéria
homeopata pszichiáter

szakterületek:
elérhetőségek:
Keresés
rendelés

1204 Budapest, Török Flóris u.103./ Dobos u.sarok
(Budapest)
Rendelési idő: H - K : 8 - 14 óra Sz - Cs - P : 13 - 19 óra

Térkép: dr.Tolnai Valéria - BudapestNagyításhoz húzza az egeret a térkép fölé. Részletesebb térképért kattintson rá!

dr.Tolnai Valéria

homeopata pszichiáter

Dr. Tolnai Valéria pszichiáter vagyok. 1982-ben végeztem a SemmelweisOrvostudományi Egyetemen általános orvosként, az Országos Ideg – ésElmegyógyászati Intézetben /- akkori néven, később OPNI/ dolgoztam1982-1989-ig.Közben 1986-ban pszichiátriából szakvizsgát tettem. 1987-1990-igpszichoterápiát, hipnoterápiát tanultam. 1989-től 1992-ig Sport Kh-bandolgoztam Prof. dr. Buda Béla mellett a Mentalhygienes osztályon. 1996-ban nyitottam meg pszichiátriai...

Kérdezzen üzenőfalamon (ezt mindenki láthatja), vagy lépjen be és küldjön nekem privát üzenetet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
dr.Tolnai Valéria

FELHÍVÁS HOMEOPÁTIÁS FELMÉRÉSRE!

Kedves Ismerősöm!Kedves Szülők! A CEDH Homeopátiás Oktatási és Ismeretterjesztő Kft. homeopátiás gyógyszerek hatásosságára vonatkozó felmérést végez immunerősítés és vashiányos vérszegénység témakörben egy éven át.A felmérés önkéntes és teljesen ingyenes.A vizsgálat célja, hogy tudamányos feltételek mellett. A felmérésben résztvevő orvosok és betegek sem kapnak semmilyen juttatást a CEDH-tól.A betegek az orvosnak ezért külön semmit nem fizetnek... Tovább »

nov.22., 17:09 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
dr.Tolnai Valéria

Homeopátiás szájvíz !!! és fogkrém

Szerencsére bővül a piac és többféle homeopátiás fogkrém kapható már nálunk. Szeretném felhívni a figyelmet egy új termékre, melyet kipróbáltunk és a családunk használja is. Bolgár termék, a neve BILKA. Kitűnő ízű citromos és grafruitos fogkrém és  fantasztikus finom grapefruitos ízű szájvíz, ami egyedülálló a piacon országunkban. Természetes gyümölcs ízesítéssel rendelkeznek, kíváló ízvilág és minőség, kedvező árfekvés. Mindenkinek... Tovább »

okt.24., 15:02 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
dr.Tolnai Valéria

Mit tud az Ashwaganda?

Ashwagandha (Withania somnifera)Közismert név: Farkascseresznye, indiai ginzengSzanszkrit: AshwagandhaLatin név: Withania somnifera- Radix (Solanaceae)Az Ashwagandha érdekes módon egyszerre tonizál és nyugtat is. Megnyugtatja a túlhajszolt idegrendszert, amely a hiperaktivitás jeleit mutatja, pl. érzelmi hullámzás, izgatottság, stressz. Egyszerre energizál és nyugtat. Az Ashwangandha név arra utal, hogy a friss gyökérnek a ló vizeletéhez hasonlít az illata, és azt is... Tovább »

szept.26., 12:57 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
dr.Tolnai Valéria

Méregtelenítés 2.rész

Jön az ősz és sok felsőlégúti hurut veszélyzetet bennünket.Jó tudni, hogy a Salvia mérőműszerrel kimérhető, hogy a bélflóra milyen állapotban van, így segyíthetünk immunrendszerünknek.Kimérhetőek a Lactobacilusok és a Bifidusok is, akár fajtéánként.Megtudhatjuk, hogy melyikből van kevés, így pótolhatjuk is.A pótlás jó szerei a PorGastro készítmények.ProGastro Immun-aktívA probioticumok jótékony bélbaktériumok.Bifidobaktériumokat és Lactobacillusokat... Tovább »

szept.26., 12:22 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
dr.Tolnai Valéria

Méregtelenítés 1.rész

Dr.Josef Jónás-féle irányított és ellenőrzött méregtelenítésDiagnosztikaEz egy nagyon finom, érzékeny, alapos módszer, ami mindenre kiterjedően választ ad a szerevezet betegségeit illetően.Mi van, hol van, mitől vagy miért van, és hogy mulasszuk el!Ez a módszer egy dr.-Voll féle biorezonanciás elveken működő orvosi géppel méri a szervezetet, fájdalmatlan módon, egy akupunktúrás ponton.Kimérhető a szervezet szerveinek állapota, vagyis az, hogy az adott szerv... Tovább »

szept.15., 08:44 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »