Dr. Erbszt András

Dr. Erbszt András
Doctorfit Gerincambulancia - Gerinc fájdalom nélkül

szakterületek:
elérhetőségek:
Keresés
Dr. Erbszt András szolgáltatásai
rendelés

1134 Budapest, Hegedűs Gyula utca 16.
(Budapest)

Térkép: Dr. Erbszt András - BudapestNagyításhoz húzza az egeret a térkép fölé. Részletesebb térképért kattintson rá!

Dr. Erbszt András

Doctorfit Gerincambulancia - Gerinc fájdalom nélkül

Kérdezzen üzenőfalamon (ezt mindenki láthatja), vagy lépjen be és küldjön nekem privát üzenetet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Vidáné Fodor Andrea
fodora

Dr. Erbszt András adatlapjához

Kedves Doktor Úr! Kilenc hónapja kúzdök a gyógyulásomért de nem tudom elérek-e eredményt. Négy év tünetmentesség után -edzett állapot, etka jóga és xbody heti 2-4alk. . -Rossz piszchés állapot alatt emeltem és lumboiscialgia lett. Lábfejbe nem csak derék,csipő,ülőideg. Hàrom hét fúrdő. Ugyanaz. Szept. MRI ua. mint négy éve. Gerinccsatirna szükület lumbális 4-5 protrusio.Veleszületett szükület is. Arthrosis,több egyébb degenerativ elváltozás. L 3 csigolya kompresszio 2004 ben derült ki làbon kihordtam, tünet nélkül. Végig gyógytorna stb. gyull. megszünt tünet maradt. Zalaegerszegen géppel dekompressziós nyujtást kezdtdk /Utólag ezt nem is szabadott volna?/ Közben jlelentkezett ugy 10 után lábfej zsibbadás. Senkit nem érdekdlt,lágyrész gyulladások tompor és comb. lángolt mindendenn Gyógyszer nem hadznált. Erre jött ekkor a depresszio és pánikbetegség majd napokon belül csipőnél izomtapadási helyek fájdalma. ülni semmit. Kezelést önként abbahagytam. Ekkor hajolni sd előre se lldslt. Hét kg izomvesztés . Sárvár fürdő:érkezéskor közlik nem a 2 -es cdigolyát keĺlett volna kezelni. csipőm keresztcsontom elfordulva több csigolya blokàd. Több manuálterápia de nem célzott torna. 49 éves vagyok ua csinàltm mint a80 éves. Dec.re nagyjából ok lett. Közben xanax este nyolckor pánikroham. Januàr ujra fàjdalnak fürdö. Két hét után orvos közli ő màr nem tud többet amit helyretesz két nsp mulva visszaàll szte pszichésen. Ekkor ssját kézbe vettem. Elkezdtem otthon magàn tornát. Két hét alatt erőnlét javult de térdeim /porcprobléma/nyakam /ott is van gond/nem birta. Gyaloglás fokozatosan Januàr Füzy féle pilates heti három.Közben napi séta. Làgyrészek javultsk combomban csomók jobbsk lettek. De ez nem személyes még minfig. Màrc vége óta Zalaegerszdg heti kétszer 50 prrc gépi pilates. Napi 50 prrc séta,kevés fekvés. Torna alatt se fàjdalom de lábfej bizsergés. Lágyrészek gyógyultak 90 százalékban. Menzeszkor visszsjön és izomtapafási hrly is de kevésbé. Farkcsontfájdalmam együtt jdkrntkezett a depresszióval és lágyrészgyullsfással. Van màr totna utàn két nap nem fàj. Izomfüzöt alakitjuk.16 alkalom utàn àgyéki lordozis ive és vhogy agerinc ive àll vissza. Màs a tartásom. Derekam instabilnsk érzem ès nem merek csinálni semmit csak vagyok. Lelkemet gyógyittatom sokat haladfam.Làbfejem van még bizsergés. Sajnos nem merek Pestre utazni250 km. A tormász hölgy szdrint szept.re lesz izmom. Izomeröm nem kicsi van szerinte. Mütétet ha lehet eljetúlném. Tovább »

máj.13., 17:37 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Mónika
csaszim

Dr. Erbszt András adatlapjához

Tisztelt Doktor Úr! Gerincnyújtó-padot(Denevérpad) vásároltunk. Szeretném megkérdezni, hogy csigolyaív-szakadás esetén ellenjavallt-e a használata vagy enyhe dőlésszögben azért meg lehet próbálni? Tovább »

nov.12., 14:39 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Dékány Attila
cantrew

Dr. Erbszt András adatlapjához

Tisztelt Doktór Úr ! Van egy születési rendellenesség a gerincemben. A Sl segmentumon 1, 5 cm zárodási hiány látható.! Ez mennyire súlyos?? HA megeröltettem a gerincemet akkor szokott fájni a derekam. Van e arra mód hogy ne legyenek fájdalmaim súlyzózás vagy küzdősport után. Tudom hogy a javalsata az hogy hadjak fel ezekkel de ezek az életem részei Tud e segítenni hogy ezek a dolgok müködjenek. Van e eljárás arra hogy a zárodási hiányt megszüntessük?? Válaszát előre köszönöm!! Tisztelettel Dékány Attila Tovább »

aug.21., 21:22 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Kovács Andrea
kovacs andrea

Dr. Erbszt András adatlapjához

Tisztelt Doktor úr! Én szlovákiai magyar rokkant nyugdijas 3 gyermekes édesanya vagyok. A minap jártam Komáromban az orvosomnál aki nékem porckorong sérvet diagnosztizált. Emlitette ,hogy meg kéne operálni nem tudom mi tévő legyek, de egy biztos félek mi lessz utánna. Például nem e kerülök tolószékbe? Várom válaszát Tisztelettel Kovács Andrea Tovább »

aug.11., 13:03 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Sáriné Papp Erzsébet
sarinepappe

Dr. Erbszt András adatlapjához

Tisztelt Doktor Úr! Érdeklődöm, hogy a lábakba és karokba (főleg baloldal) lesugárzó fájdalom zsibbadás minek lehet a tünete? Ugyanakkor szeretném tudni, hogy egy személyes vizsgálatra mennyi idővel előre kell időpontot egyeztetni? Várom válaszát. Köszönettel Sáriné Papp Erzsébet Szolnok Tovább »

jún.27., 19:09 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »