Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Kinek javasolható milyen esetekben alkalmazható a Lézeres Szemműtét?

2015. július 14. | írta: Klin Lézeres Szemészeti Klinika | 0 hozzászólás |

Klin Lézeres Szemészeti Klinika

A szem fénytörési hibáinak kijavítása céljából általában javasolt az alkalmazás. Olyan esetekben, mint amilyen a rövidlátás, túllátás és a szemtengelyferdülés.
 

Azoknak, akik csak szemüveg vagy kontaktlencse segítségével látnak élesen távolra, és szeretnének megszabadulni ezektől a segédeszközöktől, orvosi alkalmasság esetén érdemes a lézeres látásjavítást választaniuk.

Azoknak, akik a távoli éleslátáshoz szemüveget viselnek, de van olvasószemüvegük is, bizonyos esetekben a lézeres szemműtét megoldást jelenthet a távoli éleslátás elérése céljából. (Újabban, az ún. PresbyMAX kezeléssel már a közeli látás is javítható.)

A lézeres látásjavítás eljárását leggyakrabban azon esetekben alkalmazzuk, amikor szemüveg vagy kontaktlencse segítségével korrigálható a rövidlátás, illetve a távollátás. Számos esetben a fénytörési hiba olyan nagymértékű, hogy a pácienst zavarja szódásüveg vastagságú szemüveglencséje, kontaktlencsét egyéb okok miatt nem bír viselni, segédeszköz nélkül pedig minimális a látásélessége.

További részletek és információk, hívjon minket ha kérdése lenne!

 

 

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »