Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Gyorsfagyasztott BIO zöldárpa lé! Újdonság a kínálatunkban!

2014. április 11. | írta: Szattner Melinda | 0 hozzászólás |

Szattner Melinda

Gyorsfagyasztott BIO zöldárpa lé! Újdonság a kínálatunkban!

Igazán büszkék vagyunk rá, hogy a búzafűlé termesztésben ilyen jelentős sikereket értünk el, és ezzel rengeteg ember életét tettük egészségesebbé, azonban nem állunk meg itt!

Kínálatunkban már megtalálható a fagyasztott ÁRPAFŰLÉ is!

A legtöbben ilyenkor egyből az kérdezik, hogy mi a különbség a búzafűlé és az árpalé között?

A leghelyesebb talán az a megfogalmazás, hogy míg a búzafűlé egy egészen széles spektrumot fog át, a szervezetünk számára szükséges tápanyagok tekintetében, addig az árpalé egy sokkal speciálisabb, irányított célra használható. De lássuk mit is jelent ez pontosan.

- Az árpalé magnézium tartalma rendkívül magas! A magnézium segíti az izmok működését, ezért a szívre is jótékony hatással van.

- Magas Kálium tartalom! A magas vérnyomással vagy szívritmus zavarral küzdők számára bizonyára ismerős a kálium, valószínűleg mesterséges formájában már fogyasztották is tüneteik csökkentésére. Sikeresen kezelik vele továbbá az émelygést, hányingert és segít a sav-bázis egyensúly helyreállását.

- Kálcium az erősebb csontokért. Nagyon régóta bizonyított tény, hogy a Kálcium milyen fontos szerepet tölt be a csontok képződésénél. Az időskori csontritkulás egyik legjobb ellenszere.

- Béta karotin! Tanulmányok igazolják, hogy azok az emberek, akik rendszeresen fogyasztanak olyan zöldséget és gyümölcsöt, amely gazdag béta-karotinban és egyéb vitaminban, illetve ásványi anyagban, kisebb a szívbetegség és egyes ráktípus kialakulásának esélye, mint az olyan embereknél, akik nem fogyasztanak rendszeresen ilyen gyümölcsöt vagy zöldséget. Az árpalé nagy mennyiségben tartalmazza a béta karotint!

Az árpalevet gyakran a búzafűlével kombinálva fogyasszák, különböző terápiás célokra! Az árpalé már megtalálható a webáruházunkban!

Hamarosan bővebben is bemutatjuk az új termékünket!

Megrendelés a webshopban itt

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »