Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Gyógító körök

2013. február 19. | írta: Brezenák Alexandrina | 0 hozzászólás |

Brezenák Alexandrina

Panasz illetve betegség esetén akármilyen gyógyító szándékú reflexzóna ingerlése csak részmegoldás, a teljes harmonia életbeli vátoztatásokat és életfilozófia átalakulásokat követel.
A szakmai gyakorlatok megerősítettek abban, hogy csak akkor lehet eredményt elérni ha a szervekhez hozzárendelt érzéseken is dolgozunk, ezzel meggyorsítva a lélekharmóniához vezető utat, ami viszonzásul pozitív hatással lesz a testre. Úgy kialakul egy gyógyító kör, amiben a lélek és a test kölcsönösen segítik egymást az egészség elérésében. Továbbá ez a folyamat közvetlen hatással lesz az életterületekre: munka, párkapcsolat, barátok, család, tanulás, utazás stb. mivel különböző életterületekhez különböző lelkiállapotok tartoznak. Ha lelki állapotunkon tudunk változtatni illetve megtanuljuk kezelni az érzéseinket, akkor meg tudjuk változtatni az életünket. Mivel az életünkön csapódik le a lélek diszharmóniája és az a terület ami "látható" mindenki számára, meg kell tanulnunk cselekedni, azaz megváltoztatni az életünket. Úgy kialakul a második kölcsönös gyógyító kőr. A test-lélek és az élet kölcsönösen segítik egymást a harmónia elérésében. Egyszerű a képelt, a valóságban is működik. Első lépésben kérjen segítséget és kötelezze el magát az elhatározás mellett.A cselekvés nelkülözhetetlen és mindennek a kezdete.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »