Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Miért sírnak a csecsemők?

2012. szeptember 16. | írta: ARCANUM Webpatika (online gyógyszertár) | 0 hozzászólás |

ARCANUM Webpatika (online gyógyszertár)

A kisbabák sírásának leggyakoribb okai:

Sok levegő benyelése szopás, vagy evés közben.
A születést követő hónapban a csecsemők egy részének laktáz enzim termelése nem elegendő az elfogyasztott tejcukor lebontásához, így emésztetlen tejcukor marad a belekben. Az belekben maradó emésztetlen tejcukor gázképződést, puffadást, hasi fájdalmat – közismert nevén a kólikát – okoz, ami a 4 hónap alatti babáknál hosszú ideig tartó sírás formájában jelenhet meg.

Az állapot neve átmeneti laktáz hiány.

Kisbabák számára kifejlesztett laktáz készítmény használatával orvosolható a fenti probléma. Bár sok készítményt használhatunk a puffadásos tünetek mérséklésére( mindenféle csepp), de az csak tüneti kezelés. A latáz enzimet tartalmazó készítmény magát az okot orvosolja.

A Colief csepp segít nagyobb mértékben lebontani a tejcukrot, így támogatva a baba emésztését és a hajfájós, sírós tünetek kialakulásának megelőzését.

 

Részletes összefoglaló a laktóz érzékenységről.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »