Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Hajhullás? Kemoterápia?

2011. január 27. | írta: Paróka Shop | 0 hozzászólás |

Hajhullás? Kemoterápia?

 

Hajhullás? Kemoterápia? Kopaszodás?

 

Akkor pont egy ilyen parókára lesz szükséged!
Kemoterápiás parókáink elsősorban kemoterápiás betegeknek készülnek.

Közel 200 féle gyönyörű kemoterápiás paróka közül választhatsz!

Kemoterápiás parókáink a divat parókák alapján készülnek. Különbség: a paróka belsejébe egy igazi fejbőrként funkcionáló anyag kerül a fejtető résznél, ami jó szellőzést és komfort érzetet biztosít, ezáltal még inkább kényelmessé téve a paróka mindennapi viselését. Nem összetévesztendő a TB támogatott parókákkal. A kemoterápiás paróka választása nem kötelezőszerű kemoterápia ideje alatt, azonban lényegesen kényelmesebb viselni a divat parókánál. A parókát úgy kell felvenni, mintegy sapkát, a teljes fejet fedi, nincsenek rögzítő csatok. Színbeli kínálatunk szinte végtelen... natúr vagy egyszínűre festett parókától a festett, lenövést keltő színekig...

 

http://www.parokashop.hu/kemoterapias-rovid-parokak.html

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »