Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Önbecsülés - Pál Ferenc atya, mentálhigiénés szakember előadásában: 2012. október 25.

2012. szeptember 10. | írta: Szarvas Krisztina | 0 hozzászólás |

Szarvas Krisztina

Önbecsülés

Együtt, önmagunkról, önmagunknak, önmagunkért

Várok minden olyan érdeklődőt, aki szeretné fejleszteni Önmagát.

Pál Feri atya az utóbbi években fogalommá vált a magyar pszichológiai köztudatban. Az egykori óbudai plébános egyedi "hittanórái", előadásai a pszichológia, teológia és mentálhigiéné témaköreiben már évek óta emberek tömegeit mozgatják meg. Az önállóan és társszerzőként immáron több kötetet publikált Pál Feri atya első ízben, és remélhetőleg nem utoljára tart előadást iskolánkban.

Aki egyszer látta, hallotta, nem valószínű, hogy egy hamar elfelejti azt a stand up comedy-ből ismert humoros, közvetlen stílust, és azt a rokonszenves törekvést, mellyel arra törekszik, hogy előadásai minden esetben semlegesek legyenek, ne feleljenek meg különböző vallási elvárásoknak. Pál Feri atya nagy sikerrel zárult júniusi előadása után most újabb témához nyúl, jól ismert stílusában ezúttal az önbecsülés fejlesztésének témakörét járja körbe az érdeklődőkkel karöltve.

Helyszín
Erzsébetvárosi Közösségi Ház
1077 Budapest, Wesselényi utca 17.

 

Jegyvétel(2500ft): 1073 Bp. Erzsébet krt. 41. 1/5.

T: 06203595929

bővebben:

http://www.pszichologuskepzo.hu/eloadasok/temak/onbecsules.html

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »