Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Testünk elektromos rezgéssel bír: ez a biorezonancia

2012. július 19. | írta: Dr. Kacsó Kornélia | 0 hozzászólás |

Dr. Kacsó Kornélia
(Hiteles)

Biorezonancia, és ami mögötte van

Biztos már Ön is hallott a biorezonanciáról innen-onnan?de úgy érzi, hogy vannak homályos részei, amit jó lenne átlátni? Küldünk Önnek egy kis információs bázist, hogy a keresgéléssel se kelljen bajlódnia!

A XXI. században idejét múltnak tekinthető az a korábban uralkodó világnézet, hogy az anyagi világ egymástól különálló és független szilárd testekből áll össze. A mai modern tudomány megdönti ezt a nézetet, miszerint a fizikai síkon érzékelhető világ egy összetett információ összeköttetéseken alapuló érzékeny rendszer. Hasonlóképpen az ember sem egyszerűen egy biokémiai molekulákból felépülő struktúra, hanem rezgő hullámformákat kibocsátó rendkívül bonyolult rendszer. A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása.

A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a NASA kutatásai.

A biorezonanciás készülékek gyártásának két ágazata van. Az egyik terápiás alkalmazásra gyártott diagnózis felállítására is alkalmas rendszerek, a másik az otthoni használatra készített gépek. Ezek nem alkalmasak diagnózis felállítására, de különböző terápiák otthoni elvégzésére igen. Az ilyen készülékekre előre kidolgozott frekvenciatartományokat építenek be, amelyek különböző betegségek esetén segítenek visszaállítani szervezetünk egyensúlyát. Ilyen például a Nonstop Doctor házi kezelőkészülék.

A kezelések alkalmával nincs más dolgunk, mint kényelmesen elhelyezkedni, a terapeuta ránk helyezi a biorezonanciás érzékelőket, jeladókat majd megkezdődik a kezelés. A kezelés alatt nyugodtan relaxálhatunk, pihenhetünk.

A biorezonanciás eljárással, nagy hatékonysággal gyógyítanak allergiát, bőrbetegséget, immungyengeséget, szenvedélybetegségeket és daganatos megbetegedéseket egyaránt. Nagy segítség a fájdalomcsillapításban, méregtelenítésben és sok egyéb más krónikus betegségben szenvedőknek.

Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, és káros mellékhatása sincs. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha – egészséges korában – már tudott.

Szerző: Dr. Kacsó Kornélia


Forrás:http://www.vitalland.hu/biorezonancia
Forrás:http://alternativgyogymodok.hu/terapia/biorezonancia

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »