Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

MÁGNESTERÁPIÁS BIOREZONANCIA

2012. július 07. | írta: Magyar János | 0 hozzászólás |

Magyar János

Tapasztalja meg Ön is a mágneses terápia jótékony hatását!

Manapság a pulzáló mágnesterápia segítségével való gyógyításnak lehetősége fokozottan előtérbe kerül. A biofizikai mágneses rezonanciás frekvencia orvoslás hatalmas előrelépésekkel tör a középpontba. Ennek a technológiai forradalomnak az egyik célja az, hogy az eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségeket sikerüljön gyógyítani, a fennálló fájdalmakat nagymértékben enyhíteni sok mindenki számára.
Jó tudni:

Köztudott, hogy a Föld egy óriási mágnesnek tekinthető, melynek északi és déli sarka – két pólusa – között vándorol a mágneses energia. Az idők folyamán azonban ezek a pólusok többször helyet változtattak, és mindannyiszor csökkent a Föld mágneses ereje. Egy japán kutató, Kawai szerint az utóbbi 500 évben csaknem 50 %-os volt a csökkenés! Egyesek ezzel a folyamattal magyarázzák bizonyos szárazföldi és tengeri élőlények pusztulását, mások pedig állítják, hogy minden élő szervezetre ártalmas az energiaszint csökkenése, sőt, számos új betegség megjelenésének és terjedésének is okozója. Ráadásul napjaink vasbeton- és acélkolosszusai is gátolják a Föld mágneses erejének áramlását, ami szinte teljesen megfosztja az embert az egészség számára fontos mágneses hatásoktól!

A stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás (vasbeton építmények, elektroszmog, mobil, mikro, stb) megzavarja az optimális feltételeket, így a sejtenergia és a vitalitás hiánya lép fel, ami különféle betegségekhez vezethet.

A kínaiak már néhány évezreddel ezelőtt felfedezték a mágnesesség gyógyító hatását! Megfigyelték, hogy jelentősen lerövidül a sebek, zúzódások gyógyulásának időtartama, lecsökkennek – vagy teljesen megszűnnek – az izmok és ízületek fájdalmai a mágnesesség jelenlétében.

A mai tudósok is arra a következtetésre jutottak, hogy a gyengén pulzáló mágneses mező alkalmazásával a “civilizációs” betegségek sikeresen kezelhetőek, hiszen itt főként a mágneses mező hiányából és ebből következően a tökéletlen anyagcseréből fakadó problémákról van szó.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »