Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Szív- és érrendszeri MÁGNESTERÁPIÁS programunk

2012. július 07. | írta: Magyar János | 0 hozzászólás |

Magyar János

Szív- és érrendszeri MÁGNESTERÁPIÁS programunkat kiegészítő terápiaként ajánljuk:

magas és alacsony vérnyomásra
érelzáródás, vérrögképződés esetére
vérkép javítására
érelmeszesedésre
agyvérzésre
visszérre
aranyérre
szívinfarktus esetére
rehabilitációs kezelésre
cukorbetegség következményeire

A körülöttünk lévő, látható anyagi világ, de tágabb értelemben maga az Univerzum is rezgések, energiaáramlások kölcsönhatására épül. Földünket körülvevő természetes elektromágneses mező frekvenciája megegyezik az emberi agy – álom és ébrenlét határán meglévő – alfa-hullámainak 7-13 Hz erősségével. (Ezeket a hullámokat felfedezőjéről, Schumann-hullámoknak nevezzük.) Ez az elektromágneses tér biztosítja számunkra az életet, ez az az optimális frekvencia, amin maga a FÖLD is rezeg a teljes élővilágával együtt!

Mint mindennek, a test szerveinek, sejtjeinknek is létezik mérhető frekvenciája (Hertzben kifejezett ritmusa, rezgése). Ez vagy egészségesen ritmizál, vagy nem megfelelően rezeg, amelyet manapság a számítógép segítségével mesterségesen is lehet befolyásolni. Amikor egy más rezgéssel rendelkező „elhangolódott” sejtnek bizonyos időn át küldünk megfelelő javító impulzust, a sejt egy idő után átveszi az egészséges rezgésszámot, ezáltal regenerálódik, és a harmonikus állapot helyre áll. „A testünk ekkor biológiai adó-vevőként működik”.

Egyszerűbben mondva, képzeljük el, hogy minden sejtnek van egy ritmikus „dala”, hangsora, egy szignálja. Ha egy sejt „elfelejti” a saját „dalát”, emlékeztetni kell rá, hogy újra megtanulja, hogy melyik oktávon „énekeljen”. Ezután újra hangoltan, az „egészségre hangolódva dalol” és életerővel telve működik tovább.

A sejtekben biológiai változások mennek végbe a pulzáló - alacsony frekvenciájú - tér hatására, és ez a folyamat számtalan egészségügyi problémára jótékony hatással van, így a gyakorlatban is csodálatosan bevált. Felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, regenerációja, csökken a fájdalom, a szervezet öngyógyító mechanizmusa fokozottan érvényesíti hatását, és harmonizálódik az immunrendszer az őt ért hatásokhoz.
 

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »