Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Altatott betegeink véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről

2012. július 03. | írta: Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő | 0 hozzászólás |

Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Altatott betegeink véleménye a Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőről
"Nagyon jó és pihentető élmény volt az altatásos fogászat, mivel igen félős vagyok egy régebbi fogászati emlék miatt. Mivel végig aludtam a fogászati kezelést, nem éreztem se fájdalmat, se kellemetlen hangokat és amikorra felébredtem, minden fogam rendben lett. Nagyon jó kis csapat dolgozik itt, mindig megnyugtattak és türelmesek voltak velem, annak ellenére, hogy elég nehéz eset vagyok a félelmeim miatt. Megfogadtam, akármilyen fogászati beavatkozásom lesz, csak altatásban fogom kérni, és persze CSAK ITT." Csató Tímea

"Fogorvoshoz járni nem a legnagyobb élvezet, és én rettegek! Mit szépítsem, az átlag betegnél sokkal rosszabb vagyok, így egy idő után feladtam, hogy hagyományos úton kezeltessem a fogaimat. Így találtam rá Dr. Győrfi Adrienne fogszakorvosra, az altatásban végzett fogászati kezelések egyik úttörőjére. A doktornő évtizedes tapasztalattal rendelkezik e téren, így én is rá mertem bízni magam. Nem is csalódtam, csak hozzá járok ezután. A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben kedvesek, mosolygósak és odafigyelnek az emberre, így gondolom azoknak sem akkora trauma, akik nem olyan nebáncsvirágok, mint én." Kelemen Krisztina

"Folytatom a hálás páciensek sorát. Itt a szájsebészeti műtét gyerekjáték, és a varratszedés a jutalom. Semmit sem éreztem!!! Köszönöm szépen! További jó munkát és sok sikert kívánok."
Hálás páciensük: Köszönettel. Bakács Krisztina

"Egy pihentető alvás után tökéletes eredménnyel ébredtem. Mindenki segítőkész és udvarias." A Győrfi doktornő szaktudása elképesztő! Gyönyörűek lettek a fogaim, de jó, hogy ide jöttem.
Köszönet az itt dolgozó remek csapatnak! B. Ernő
Bővebb információt talál az altatásos fogászati kezeléssel kapcsolatban:
Dr. Győrfi Adrienne
egyetemi docens, fogszakorvos
www.fehergyongy.hu
www.altatasos-fogaszat.hu
www.fajdalommentes-fogaszati-erzestelenites.hu
www.fajdalommentes-fogfeherites.hu
www.fogkoeltavolitas.com

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »