Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

TopDental Magyarországon! Digitális kezelőegység! Csúcs technológia elérhető áron!

2011. január 23. | írta: Creativ Dental Fogászati Kereskedés | 0 hozzászólás |

Creativ Dental Fogászati Kereskedés

 Top Dental egy Európai fogászati gyártó és nagykereskedő cég, több mint 10 éves tapasztalattal.

Kínálunk Önnek kiváló minőségű, innovatív berendezéseket.
Ergonómia és kényelem a fogorvosi gyakorlatban.
A TOP DENTAL az első gyártó a világon, aki egy magas színvonalú ENDO rendszert épített a kezelőegységeibe.
Az összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! 5 év GARANCIA!!!!

A kezelőegység alkalmas professzionális szájsebészeti, és implantációs beavatkozásokra. (Opal unit)

Teljesen digitális készülék amely MAGYAR nyelvű szoftverrel rendelkezik.

A TOP DENTAL rendelkezik minden szükséges CE bizonyítvánnyal, tanúsítvánnyal és a legújabb ISO minősítéssel.

 

Néhány műszaki információ, ami megkülönbözteti a kezelőegységünket a versenytársaktól... FUNKCIÓK:

Teljesen digitális kezelőegység, magyar nyelvű szoftverrel..... részletek a tovább gombra kattintva...Az elektronikai egységek között folyamatos a kommunikáció.
A digitális PANELEK kompatibilis, önálló egységként is működő képesek, ezért az esetlegesmeghibásodás csak az adott részegységet blokkolja, a készülék működőképes marad.
A legmodernebb ún. elektro-pneumatikus készülékek sem biztosítanak akkora vezérlési pontosságot, mint a tisztán digitális elektronika, ezért a készülékeinkben nem is alkalmazunk ilyen megoldásokat.


A TOP DENTAL az első gyártó a világon, aki egy magas színvonalú ENDO rendszert
épített a kezelőegységeibe. Az összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS!
A kereskedelemben jelenleg forgalmazott összes ENDO rendszer használható a készülék saját mikromotorjával, és szintén a magas színvonalú fejlesztés eredménye, hogy bármilyen 1.1-es könyökdarabbal is elérhető a 2,5 Ncm-es forgatónyomaték.
Az áttételezés megváltoztatásával (pl: 2:1) a nyomaték elérheti az 5 Ncm-t is.
Bármilyen NiTi rendszerrel használható. Az ENDO rendszerek gyári paraméterei a memóriából, a jól áttekinthető kijelző segítségével egyszerűen előhívhatók, jól kontrollálhatók.

Egyedülálló GYROMATIC funkció a gépre szerelt hagyományos mikromotorral.
A GYROMATIC teljesítménye, a fordulatszám, és az elfordulás szöge is szabályozható, ami egyedülálló a fogászatban.
Az AUTO diagnosztikai rendszer figyeli és méri a kenést igénylő kézidarabok használati idejét, és hangjelzéssel figyelmezteti a kezelő személyzetet a karbantartásra.

Telepítéskor nem szükséges a kezelőegységet csavarral a burkolathoz rögzíteni, mert tökéletesen kiegyensúlyozott, a karok bármilyen szélsőséges helyzete mellett is stabil.
A mozgó mechanikus elemek, csuklók csapágyazottak, ez egyenletes, könnyű mozgatást tesz lehetővé, és nem igényel karbantartást.
A szokásos műanyag burkolatok helyett laminált műgyanta burkolatot alkalmazunk, melyek a megfelelő szilárdság mellett pontosan illeszkednek, az esetleges sérülések könnyen eltüntethetők, és könnyen tisztán tarthatók. Az instrument tömlőket tartó karok tökéletesen kiegyensúlyozottak, visszahúzó erő gyakorlatilag nem tapasztalható.

A TOPDENTAL OPAL  UNIT egy magasan felszerelt, különleges tulajdonságokat ötvöző profi kezelőegység!
Lehetővé teszi, hogy külön berendezés nélkül professzionális szájsebészeti, és implantációs beavatkozásokat végezhessünk rajta. Szénkefe mentes mikromotor.
A háttámla kialakítása kényelmessé teszi a műtéti beavatkozásokat is. Az asszisztens konzol akár a segítség nélküli orvosi munkát is lehetővé teszi. A desztillált vizes palack függetleníti a készüléket a hálózati víz minőségi problémáitól. Saját csírátlanító, fertőtlenítő rendszerrel is felszerelhető.
A fiziológiás oldat konzolja az orvosi asztal hátulján kapott helyet, akárcsak a folyadékot szállító pumpa. ÁRAMSZÜNET ESETÉN IS MŰKÖDŐKÉPES!!!

Nagy teljesítményű LED-es op. lámpa, nagy méretű, grafikus érintőképernyős kijelzője segítségével a kezelőegység szinte minden funkciója beállítható, kontrollálható. Multifunkciós lábkapcsoló.

A kiváló minőségű kezelőegységek megbízhatóságát a folyamatos fejlesztés, valamint a 3 év teljes körű és az elektronikus egységekre vonatkozó 5 év garancia szavatolja.

 

A kezelőegység saját honlapján bővebb információt talál és a konfigurációban minden kötelezettség nélkül ajánlatot kérhet.

www.dentalunit.

Üdvözlettel,

Jakab Ildikó

+36-30-2621077

creativ.topdental@gmail.com

info@creativdental.hu

Creativ Dental Fogászati Kereskedés is hozzászólt:
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt bemutató termünkbe. OPAL bemutató jan.28-febr. 6ig. Kedvezményes vásárlási lehetőséggel. Ez idő alatt 5% kedvezmény a kedvezményes árból! Kérjük egyeztessen időpontot!
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »