Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Önismereti tréning:

2012. május 15. | írta: Szarvas Krisztina | 0 hozzászólás |

Szarvas Krisztina

 

 Önismereti tréning

www.pszichologuskepzo.hu

Önismeretünk megteremtése és karbantartása gyakorlati elemekkel

A képzéseinken résztvevők és partnerek már régóta kérték, hogy készítsünk egy rövid, gyakorlati elemeket feldolgozó, önismerettel kapcsolatos tréninget. Hát, most elkészült!

Dr. Bilkei Pál és Bujdosó Éva PhS. hosszas munkával kiváló képzési programot hozott létre. A tréning kifejezetten gyakorlatorientált, tehát helyzetgyakorlatok, tesztek elemzése és rengeteg önismereti módszer, technika kerül a középpontba. Egy kis ízelítő a képzés céljából:

A tréning célja, hogy a résztvevő jártasságot szerezzen az önmegismerés, a reális önismeret megteremtésében és karbantartásában. Elsajátítsa az önbizalom-erősítés, a konfliktusok megoldásának néhány módszerét is. Ez különböző önismereti technikák elsajátításán keresztül, játékok segítségével történik, amelyet megbeszélés követ. A csoport valamennyi tagja annyit kap, amennyit ad magából, tükröt tart társainak és társai tükrében meglátja saját magát is.

A személyiségről alkotott sikeres benyomáskeltés alapvető feltétele a hatékony verbális és nonverbális kommunikáció ismerete és gyakorlata. A tréningben a csoport tagjai elméletben és speciális gyakorlati technikák elsajátításával megismerik a hatásos kommunikációban rejlő saját önismereti-, empátiás-, önbizalmi-, önérvényesítési-, önbemutatási- és népszerűségi dimenzióját.

A tréning a résztvevő én-határait, kompetenciájának kérdéseit, a stresszkezelést, a döntéshozást és a nemet mondani tudást, a változtatáshoz szükséges feltételekre való rálátást célozza meg szituációs játékok és dramatikus technikák segítségével.

Dr. Bilkei PálBujdosó Éva PhS.

Tréningvezetők
Dr. Bilkei Pál, kriminálpszichológus
Bujdosó Éva PhS., pszichológus

Helyszín
Best-Work
1073 Budapest, Erzsébet körút 41., I/5.

A tréning időtartama
3 nap (péntek, szombat, vasárnap, 10:00-16:00)
Maximális csoportlétszám: 12 fő

Tanúsítvány
A képzésről tanúsítványt állítunk ki, mely akár a meglévő munkahelyen, vagy új munkahely teremtésénél előnyt jelent.

www

 

 

 

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »