Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Dr Zacher Gábor: Mindennapi függőségeink c. előadása

2012. május 14. | írta: Szarvas Krisztina | 0 hozzászólás |

Szarvas Krisztina

 Ajánlom mindazoknak ezt az előadást, akik ilyen jellegű peoblémával küszködnek:

Jegyek elővételben kaphatóak: VII. Erzsébet krt 41. 1/5. T: 061413-1536

www.pszichologuskepzo.hu

Szenvedélybetegségeinkről tabuk nélkül

A függőség mára szerves része az életünknek. Ránk talál, körülvesz, nem ereszt. De mi rejlik a háttérben? Dr. Zacher Gábor, a Péterfy Sándor utcai Kórház klinikai toxikológiai osztályának főorvosa segít eligazodni függőségeink labirintusában. Hallgatóink, és vendégeink ugyanúgy hallhatnak majd a kémiai szerek által kiváltott szenvedélybetegségekről, ahogy a viselkedési addikciók hátteréről is.

Dr. Zacher Gábor, állandó televíziós szakértő, és a nemrég megjelent "Mindennapi mérgeink" című nagy sikerű kötet szerzője a tőle megszokott laza és közvetlen stílusban, tabuk nélkül tárja elénk napjaink népbetegségét, hogy a Pétery Sándor utcai Kórház Dísztermében ülve olyan rejtett igazságokra bukkanjunk rá, melyek szerves részei az életünknek, ám mégsem foglalkozunk velük eleget.

http://www.pszichologuskepzo.hu/eloadasok/temak/mindennapi-fuggosegeink.html

 

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »