Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Mit tehet érted a Búzafű?

2012. április 26. | 0 hozzászólás |

Ann Wigmore Búzafű című könyve és személyes tapasztalataim és alapján!

MIT TEHET ÉRTED A BÚZAFŰ!

Pótolja a hiányokat és eltávolítja a felesleget!

Teljeskörűen méregtelenít, serkenti a vérképzést, növeli az immunaktivitást, regenerálja a sejteket, lúgosít, segít a súlyfelesleg leadásában. Oxigénnel dúsítja  a vért, véd a káros sejtelfajulás /rák-miómák/ ellen, gyulladás csökkentő...

Hasznos az allergiák felszámolásában, helyreállíthatja az emésztést a belső szervek működését és komoly segítséget jelenthet az izületi gyulladások felszámolásában.

A kórokozó baktériumok jelentős részét megsemmisíti, miközben pozitívan hat a bélflórára, frissít, életerővel tölt fel és kiváló tápanyag forrás!

Élő táplálék, bízd rá magad, többet tud, mint gondolnád!

...mégis minden jó dolognál nagyobb segítség amit a búzafű adhat, az az enzimgazdagság, mert a kevés zöld fogyasztása miatt, ebben van a leginkább hiányunk!

De mi fog történni ha rendszeresen fogyasztod a Búzafűlét?

Az enzim raktáraink feltöltődése azt eredményezi, hogy kevésbé kívánunk nassolni, több zöldfélét érzünk ízletesnek, ezért javulni fog az ételeink összetétele a zöldek javára, vagyis megtapasztalod, hogy "csak iszod és HAT"!

Mert fokozatosan helyreáll, ami ki van billenve, a rend!
Saját tapasztalatom, hogy hihetetlenül megnőtt a zöldek (pl. csírák és bármi zöld!) iránti étvágyam és folyamatosan kevesebb főtt, sült, zsíros stb ételt eszem. Ezt egy komoly önszabályozó folyamatnak érzem és ez az a többlet amit a búzafű adhat!

Egy folyamatos átállítás az egészségesebb irányba, ami nagy könnyítés, mert nem tervezem el, hogy min változtatok, hanem egyre inkább érzem, hogy min szükséges változtatni. Egyáltalán egyre jobban érzem pl. az ízeket, szintén a zöldek javára!

Persze türelem és idő szükséges, de amikor már beindul a folyamat akkor nagyon erős a "soha többé a régit" érzés, és csak előre kívánsz haladni, jó érzéssel keresed az egyre egészségesebb dolgokat, recepteket, ötleteket.

Vagyis nem kívülről irányítasz befelé, hanem ahogyan ez természetesebb,
belülről kezd működni a szabályozás kifelé, azaz kívánod azt ami jó!                       Nem csak zöldet, hanem pirosat, sárgát, lilát stb, vagyis mindenféle színű és ízű gyümölcsöt, zöldségeket és más egyre tisztább élelmiszereket!

Ennek lehet a további eredménye hogy többféle gabonát és fűszert ismersz meg, több minőségi ételt-italt készítesz, vagyis gazdagodik a táplálkozásod.

Hát ezt teheti érted a búzafű és ennek eredménye az a sok jó dolog, amit ennek a cikknek az elején leírtam, plussz a növekvő energia, csökkenő súly, eltűnő panaszok és öröm, hogy végre valami jó dolog történik veled, mert valami zseniálisan egyszerű és nagyszerű dolog dolgozik benned, érted!

Ha szeretnél többet tudni a "zöldélet" lehetséges hatásairól, olvasd el
Ann Wigmore Búzafű című könyvét, fogyasztd te is naponta az életadó búzafű levét, tapasztald meg mindent átfogó hatását és

...váljon egészségedre a csodálatos búzafű!

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »