Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Az élet 5. eleme

2011. január 22. | írta: Magneter | 0 hozzászólás |

Magneter

 Az élet 5. eleme


A Pulzáló Elektromágneses Mező

A legtöbb ember tudja, hogy mi kell az élethez, a túléléshez, Föld ( élelmiszer ), Víz, Levegő ( Oxigén ) és Tűz ( széles spektrumú napfény ).
Viszont, nagyon sokaknak fogalma sincs róla, hogy létezik egy ötödik elem is, ami fontos és elengedhetetlen a megléte az emberi élethez, és minden organizmus létezéséhez.
Ez az elem, a pulzáló elektromágneses mező .
A Pulzáló elektromágneses mező, az ötödik elem, ami szükséges az emberi egészséghez és jóléthez.


Jurij Gagarin történelmi repülése során a világűrben, a visszatérésekor kritikus egészségi állapotba került. Annak ellenére, hogy csak egy óra negyvennyolc percet töltött fent. Nyilvánvaló volt, hogy valami alapvető elem hiányzott a világűrben, amit megkapunk a földön. Rendelkezésére állt számtalan élelmiszer, tiszta, jó minőségű víz, oxigén, de mégis valami hiányzott, ami az egészségünkért, vitalitásunkért felelős. Mondhatnánk, hogy a súlytalansági állapot, de már korai kutatások bebizonyították, hogy a súlytalansági állapotot modellezve a földön ( pl.: vízben ), nem okoz ilyen tüneteteket, kevesebb mint két óra alatt.
További kutatások rámutattak, hogy a pulzáló elektromágneses mező teljes hiánya, vagy nagymértékű csökkenése, izom gyengeséget, csontritkulást, az anyagcsere folyamatok felborulását, koncentrációs zavarokat, depressziót okoz. A válasz a visszatéréskori kritikus egészségi állapotra, az 5. elem a pulzáló mágneses mező hiánya volt.
Az első repülés után figyelemreméltóan az űrruhákba és az űrállomások falába egy pulzáló mágneses mezőt mesterségesen előállító készüléket építenek be, ezzel szinte korlátlan idejűvé téve a világűrben tartózkodás lehetőségét.

A kutatások meggyőzően bizonyították, hogy az élelmiszer, víz, oxigén és bizonyos mértékig a napfény mellett minden élő organizmusnak szüksége van 5. elemként a pulzáló mágneses mező meglétére.
A pulzáló mágneses mező katalizátorkén hat a sejtek energiatermelésére, hasonlóképpen mint a gyújtógyertya a gépkocsikban. Az autóknak is szükségük van üzemanyagra, oxigénre és gyújtógyertyára a működésükhöz. A sejteknek ugyancsak szükségük van üzemanyagra (glükóz ), oxigénre, és gyújtásra ( pulzáló elektromágneses mező ) az egészséges működésükhöz.
A pulzáló elektromágneses mező energiával tölti fel a sejteket. Egy teljesen egészséges sejt feszültsége 70 – 110 mV, megbetegedéskor 50 mV alá is csökken, és egy daganatos sejt feszültsége 30 mV alá is csökkenhet, ezért elengedhetetlenül fontos a pulzáló elektromágneses mező sejtenergia termelésre gyakorolt hatása.

Több mint 1000 klinikai tanulmány, és több mint 7000 kutatási dokumentáció igazolja a pulzáló elektromágneses mezővel végzett terápia előnyeit, és jótékony hatását az emberi szervezetre.
Javítja a mikrokeringést, növeli a vér oxigénszállító képességét (kb. 200%), gyorsítja a sejtanyagcsere folyamatát és ezzel fokozza a sejt önregenerációs képességét. Elősegíti az idegi regenerációt, fájdalom kezelését, ismert a gyulladás és ödéma kezelő hatása, dominánsan csökkenti a vérnyomást, és mellékhatásoktól mentes.

Tehát, hogy megértsük milyen pulzáló elektromágneses mező a legmegfelelőbb az emberi szervezetnek, ismernünk kell az intenzitását, a frekvenciáját, az idejét és az időzítését, és a jelformátumát.

Folytatásban: A pulzáló elektromágneses mező intenzitása

 

 

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »