Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Implantációs protetika - Cover Denture

2011. január 18. | írta: Stumpf Dent Kft. | 0 hozzászólás |

Stumpf Dent Kft.

A Stumpf Dent Kft.-nél minden esetben a legmagasabb minőségi szintnek megfelelő implantációs fogtechnikai munkát kapja a megrendelő!

Cégünk fenn állása óta közel 20 különböző implantációs rendszerre készített pontos, precíz fogtechnikai munkát. A hagyományos implantációs koronákon és hidakon kívül, lehetősége van a ma Magyarországon annyira még nem kedvelt okkluzálisan nyitott implantációs hidak elkészítésére. Előnye, hogy evvel a megoldással lényegében nullára redukálható az újra készülő munkák technikai
költsége. Több esetben is előfordult a közös munka során, hogy nagyobb áthidalások esetén a garancia idő lejárta előtt a páciens kerámia lepattanásra, repedésre panaszkodott. Sőt bizonyos esetekben már a
Ragasztás alkalmával sérült a híd, ami olyan plusz költségekkel
járt, amire nem volt felkészülve sem a fogorvosi rendelő, sem a fogtechnikai laboratórium. Szétszedhetősége miatt az ilyen típusú pótlás
bármikor levehető, könnyen javítható. A pótlás elemei könnyen tisztíthatóak.
Németországban pontosan emiatt szinte csak ilyen implantációs pótlásokat készítenek. A végleges ragasztás felváltotta a hosszú távú ideiglenes ragasztás, illetve a csavarozás.
Esztétikailag a nyitott hidak valóban okozhatnak nem tetszést mind a betegben, mind az orvosban ez azonban könnyen orvosolható technikai fedő tömések (Mikrokerámia kompozit Inlay-k) alkalmazásával.
Lehetősége van egyedi speciális implantátum fejek megrendelésére is, amennyiben speciális megoldásra van szüksége, a gyári implantátum fejek között pedig nem talál kielégítő megoldást. Nehéz, technikailag komplikált megoldásokban is számíthat fogtechnikai laboratóriumunkra.

Fix pótlásoknál az okkluzálisan nyitott implantációs hidaktól kezdve a transzverzálisan elhelyezett csavarmenetes hidakon keresztül, az egyedi csúsztatóval összekötött hidakig minden típust magas minőségi szinten készítünk el.

A Stumpf Dent Kft. 2008.-ban elkezdte a kevés implantátumra egyedileg tervezett úgy nevezett Fedő Protézisek készítését is.

Milyen esetben javasolt:


• Kedvezőtlen csontozat esetében, amikor a természetes fogazat rágófelszínének összességének arányához képest a mesterséges pilléreknek az összes csontozatba rögzülési felszíne nem éri el a 60%-ot.
• Túlzottan visszasorvadt alveoulis mérete, minősége.
• Azon betegeknek, akik nem engedhetik meg maguknak a nagyszámú implantátum beültetéssel járó kiadást.
• Azoknak a pácienseknek ajánlott,akik nincsenek megelégedve a hagyományos fogsoruk használati értékével, problémájuk van a harapással,rágással,beszéddel.
 

Miért jó? :
Ugyan a rögzített hidak a páciensben azt az érzetet keltik, mintha „visszakapta” volna régi eredeti fogait, mégis ha jobban belegondolunk, ha nem megfelelően tisztítja pótlását a beteg, a fogmű biológiai környezete tovább romlik, a pillérfogak kilazulnak,a pótlás használhatatlanná válik. Ez a probléma implantációs fix hidak esetében különösen fontos, mivel a mesterséges pillérek sokkal nagyobb törődést igényelnek. A COVER DENTURE rögzített része könnyen tisztítható, az esztétikát abszolút nem zavarja, hiszen a kivehető fogsor elfedi a stéget.
 

FONTOS!!! A COVER DENTURE(FEDŐPROTÉZIS),NEM AZONOS AZ OVER DENTURE-el! A COVER DENTURE mindig tartalmaz protézis alaplemezt (kivehető részt),míg az over denture az implantátumokon rögzített pótlás.
 

A COVER DENTURE részei:
• Egyedileg elkészített felépítmények (összekötve, sínezve).
• Finom mechanikai rögzítő elemek.
• Fémlemez.
• Műfogak.

Amennyiben felkelettük érdeklődését és bővebb információt szeretne kérni,kérjük lépjen kapcsolatba velünk (Stumpf Lóránt - +36-30-627-8032)

www.stumpfdent.com

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »