Felhasználók részére
ingyenes regisztráció!

Használja orvoskereső szolgáltatásunkat vagy kérdezzen regisztrált szakorvosainkról. Lépjen kapcsolatba ismerőseivel, ossza meg egészségügyi tapasztalatait, ajánlja kedvenc orvosait.
Tovább a regisztrációra »

Orvosok, weboldalak,
egészségügyi Intézmények:
INGYENES REGISZTRÁCIÓ!

Regisztráljon ingyenesen és töltse fel adatlapját, elérhetőségeit, hogy a páciensek a világhálón is megtalálják Önt! Hozza létre adatlapját 2 perc alatt, töltse fel publikációt, írásait, hogy még több érdeklődő eljusson Önhöz!
Ingyenes regisztráció »

Keresés
kapcsolódó szakterületek

Lassitsa le az idő múlását.

2011. január 18. | írta: Dr. Szabó Magdolna | 0 hozzászólás |

Dr. Szabó Magdolna

Dr Szabó Magdolna bőrgyógyász kozmetológus vagyok. Számtalanszor hallom meg lehet-e állítani  az idő múlását. Lehet-e javítani az öregedő bőr megjelenésén. A lézertechnika fejlődésével és a kozmetikai ipar fejlődésével  mindig új és új lehetőségek közül választhatunk, nemcsak páciensként hanem gyógyító orvosként is. ía kozmetikusok lehetősége is határtalana bőr szépítése szempontjábólA páciensek nem véletlen ,hogy néha útvesztőként élik meg e lehetőségeket. Sok pénzt fizetnek és a várt eredmény elmarad.

Mielőtt bármilyen kozmetikai kezelést , szert kipróbál, kérjen tanácsot bőrgyógyász kozmetológustól.!

Jelen esetben a cikkben irt kezelést( Vitakontrol bőrfiatalitás) már kozmetológusként választottam és ajánlom minden kedves érdeklődőnek.

Az évek előrehaladásával  a sejtjeink, és anyagcserefolyamataink megváltoznak . A bőr vékonyodik a viztartalom csökken . A bőr megereszkedik, reggel a tükörbe nézve gyürött. Mielőtt plasztikai sebészhez menne olvassa el az alábbi cikket! 

Fő élettani probléma, hogy az évek során csökken a bőr és a szervezet hyaluronsav tartalma, mely nagymértékebn képes vizet megkötni. 40 éves korra az eredeti tartalom fele 60 éves korra már csak 10%-a található. A bőr öregedése teljesen nem állítható le, de jelentős mértékeb javítható. Adott esetben a tanácsok betartása mellett 10-15 évet nyerhetünk a bőr megjelenésével a VITAKONTROL kezeléssel.Garantáltan fájdalom mentes és mivel lágylézeres beavatkozás mellékhatás mentes!

Ez egy lágylézerkezelés mellyel egy új fejlesztésű hyaluronsavat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe , ezzel feltöltvea bőr kőtőszövet jelentős részét, melynek  vizkötőkapacitása megnő és rugalmassága helyre áll. Minél fiatalabb korban kezdjük annál tökéletesebb az eredmény . Hosszanatartó eredményt kúraszerű alkalmazásával érhetünk el, és ezt fokozhatjuk is a Vitakontrol termékcsalád használatával, valamint egy speciális hyaluronsav tartalmú tabletta szedécével, mely ben porc és csonterősítő is található.

Emellett mint bőrgyógyász nagyon sikeresen alakalmazom a lágylézert keloidos hegek  eltüntetésében herpes kezelésében, valamint bőrszárazság, ekzema  pikkelysömör kezelésére.

Javitja a bőr védekezőképességét, visszaállítja a bőr és a mirigyei normál műkődését, megvédve ezzel a szervezetet a különböző kórokozók bejutásától.

Látogasson el lassan elkészülő weblapomra vagy a telefonkönyv.hu Lézercentrum Kaposvár oldalra .

Dr Szabó Magdolna bőrgyógyász kozmetológus 20/8032052

Kaposvár Tallián Gy u. 38.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »