Creativ Dental Fogászati Kereskedés

Creativ Dental Fogászati Kereskedés

szakterületek:
elérhetőségek:
Keresés
Creativ Dental Fogászati Kereskedés szolgáltatásai
cím

1212 Budapest, Széchenyi I. 92/b Királymajor üzletház
(Budapest)

Térkép: Creativ Dental Fogászati Kereskedés - BudapestNagyításhoz húzza az egeret a térkép fölé. Részletesebb térképért kattintson rá!

Creativ Dental Fogászati Kereskedés

 A Top Dental magyarországi importőre a Creativ Dental , mely korrekt árakat és megbízható szervizhátteret biztosít minden kedves ügyfelének.Az eladott kezelőegységhez saját alkatrész készletet tart raktáron.A kezelőegységnek nincs kötelezően előírt szerviz igénye.A gondtalan munkát a 3 év teljes körű és az elektronikus egységekre vonatkozó5 év garancia szavatolja.A Creativ Dental fogászati kereskedelemmel, és az összes fogászattal kapcsolatos...

Kérdezzen üzenőfalamon (ezt mindenki láthatja), vagy lépjen be és küldjön nekem privát üzenetet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Creativ Dental Fogászati Kereskedés
Creativ Dental Fogászati Kereskedés

TopDental Magyarországon! Digitális kezelőegység! Csúcs technológia elérhető áron!

 Top Dental egy Európai fogászati gyártó és nagykereskedő cég, több mint 10 éves tapasztalattal.Kínálunk Önnek kiváló minőségű, innovatív berendezéseket.Ergonómia és kényelem a fogorvosi gyakorlatban.A TOP DENTAL az első gyártó a világon, aki egy magas színvonalú ENDO rendszert épített a kezelőegységeibe.Az összes elektronika SAJÁT FEJLESZTÉS! 5 év GARANCIA!!!!A kezelőegység alkalmas professzionális szájsebészeti, és implantációs... Tovább »

jan.23., 13:07 | 1 hozzászólás |
Creativ Dental Fogászati Kereskedés is hozzászólt:
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt bemutató termünkbe. OPAL bemutató jan.28-febr. 6ig. Kedvezményes vásárlási lehetőséggel. Ez idő alatt 5% kedvezmény a kedvezményes árból! Kérjük egyeztessen időpontot!
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »