Kondorné dr. Orosz Ágnes

Kondorné dr. Orosz Ágnes

szakterületek:
elérhetőségek:
Keresés
cím

1126 Budapest, Tóth Lőrinc u. 26.
(Budapest)

Térkép: Kondorné dr. Orosz Ágnes - BudapestNagyításhoz húzza az egeret a térkép fölé. Részletesebb térképért kattintson rá!

Kondorné dr. Orosz Ágnes

Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

 

Egyéni és párkapcsolati problémák, házassági, válási krízisek kezelésésével foglalkozom akár egyéni konzultáció formájában, akár párterápiás keretek között.

Kérdezzen üzenőfalamon (ezt mindenki láthatja), vagy lépjen be és küldjön nekem privát üzenetet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Kondorné dr. Orosz Ágnes
Kondorné dr. Orosz Ágnes

Szakítás után

Érzelmileg jelentős, fontos kapcsolatok elveszítése, megszakadása, válság- és konfliktus helyzetek – mindezek hozzátartoznak az élethez. Hozzátartoznak, de nagyon nem szeretjük őket.Az evolúció során kialakult és továbbadódott bennünk egy nagyon erős kötődési képesség, ragaszkodási igény, mert fennmaradásunkhoz, túlélésünkhöz jelentős mértékben hozzájárult. A biztonsági szükséglet kielégítetlensége, visszautasítása súlyos érzelmi stresszhez... Tovább »

jan.18., 07:10 | 2 hozzászólás |
Végigolvastam a reggeli kávém mellett, mivel én is most vagyok ilyen helyzetben. Köszönöm.
Az összetartozás. A hat és félmilliárd ember egy erő által él, létezik, pulzál, gondolkodik, melyben létét megszabja az összetartozás - az erő, amely kultúrákat és civilizációkat hoz létre, épít és emel a magasba. Az erő, mely összetartozásként köti össze az egyes embert az őt körülvevő külső világgal, és az általa építendő belső világgal.
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Kulcsszavak: Pszichoterápia

hirdetésTovább a DoktorX-re »