Somoskői Lászlóné

Somoskői Lászlóné

szakterületek:
elérhetőségek:
Keresés

Somoskői Lászlóné

Somoskői Lászlóné vagyok, amúgy mindenki Gabikának szólít.Nyugdíjas éveimet töltöm, azonban még nem érzem magam olyan nagyon nyudíjasnak.Szeretek nyüzsögni, szeretem az embereket és ha azokon tudok segíteni, az mégnagyobb öröm számomra.Azonban mivel már benne vagyok a korban, néha előjönnek ilyen-olyan egészségügyi problémák. Vérnyomás, cukor, stb. Ezek azok, amik leginkább aggasztanak engem.Mivel szeretem a természetgyógyászatot, inkább e felé húz a...

Kérdezzen üzenőfalamon (ezt mindenki láthatja), vagy lépjen be és küldjön nekem privát üzenetet.

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Somoskői Lászlóné
Somoskői Lászlóné

http://sikeremtitka.glap.hu/Magyar/peptid termékek Tovább »

febr.13., 14:19 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Somoskői Lászlóné
Somoskői Lászlóné

Harc a korai öregedés ellen !!

A mai ember azt hiszi, hogy az időnk véges itt a földön. Igen, valóban így van, de nem mindegy, hogy mikor és hogyan? Nos erre a kérdésre ad választ Dr, Khavinson orosz professzor, aki a következőt mondja: "Létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására. Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a... Tovább »

febr.13., 14:11 | 0 hozzászólás |
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.
Somoskői Lászlóné
Somoskői Lászlóné

A mai ember azt hiszi, hogy az időnk véges itt a földön. Igen, valóban így van, de nem mindegy, hogy mikor és hogyan? Nos erre a kérdésre ad választ Dr, Khavinson orosz professzor, aki a következőt mondja: "Létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására. Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, melyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezet. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak az öregedési folyamat során előforduló változásokra szervezetünk főbb rendszereiben – az immun, szív és ér, központi ideg és endokrin rendszerben. Megállapítható, hogy az öregedő szervezet ösztönzéséhez használt élettani eszközök alkalmazása tudományosan alá van támasztva az öregedési folyamatokról alkotott korszerű elképzelésekkel, ami azt jelenti, hogy létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására. Nem más állítja ezt, mint a Szentpétervári Intézet professzora, Dr. Khavinson, a világszerte méltán elismert gerontológus. Dr. Khavinson több évtizede kutatja az öregedés folyamatát. E témában több száz tanulmányt publikált és több könyvet jelentetett meg, 26 monográfia és 165 szabadalom tulajdonosa. Az ő megközelítése a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információ csere az immun, ideg, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során. : A szervezet patológiai állapotában az információcsere folyamata megbomlik. Ennek következtében a torzított információkat szállító peptidek szintézise és felhalmozása gátolja a szervezet rendszereinek harmonikus működését. Az élettanilag aktív rövid peptideket bármilyen korban célszerű használni az anyagcserefolyamatok normális szinttartásához, a megelőzéshez és különböző betegségek gyógyításához, a súlyos betegségek, sérülések, műtétek utáni rehabilitációnál, a szervezet öregedési folyamatának lassítása érdekében." TERMÉKEK: * Kapszulás peptidek * Folyékony peptidek * Mesotel termékek belső használatra * Étrendkiegészítők * Fitoteák * PK Kozmetika * Reviline peptid nanotech sejt-kozmetika * Mesotel termékek külső használatra Ezzel kapcsolatban kérem tekintsék meg a következő oldalt: http://sikeremtitka.glap.hu/Magyar/peptid termékek Ajánlói kódom: 14464 Tovább »

febr.13., 13:38 | 0 hozzászólás
Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be.

hirdetésTovább a DoktorX-re »